«Γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και...» - Οι ευχές της Φαίης Σκορδά σε Μουζουράκη και Κόζαρη

Περισσότερες πληροφορίες για τον τοκετό

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
«Γέννησε με φυσιολογικό τοκετό και...» - Οι ευχές της Φαίης Σκορδά σε Μουζουράκη και Κόζαρη

Ημέρα χαράς σήμερα, Πέμπτη 14/9, για τον Πάνο Μουζουράκη και την σύζυγό του Μαριλού Κόζαρη αφού πριν από λίγες ώρες ήρθε στον κόσμο ο πρώτος καρπός του έρωτά τους, το πρώτο τους παιδί, η κορούλα τους! Την είδηση έκανε γνωστή αρχικά μέσα από την εκπομπή της η Κατερίνα Καινούργιου, που είναι πολύ καλή φίλη με την Μαριλού (δείτε εδώ τι είπε) ενώ λίγο αργότερα που μαθεύτηκε το ευχάριστο αυτό γεγονός, η Φαίη Σκορδά μέσα από την δική της εκπομπή, Fay's time, θέλησε να στείλει τις θερμές ευχές της στο ζευγάρι.

Οι ευχές της Φαίης Σκορδά στο ζευγάρι

«Γέννησε η Μαριλού, μαμά! Μπαμπάς ο Πάνος Μουζουράκης, να σας ζήσει! 12 παρά 10 μπήκε στην αίθουσα, γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στις 12:30 κι όλα πήγαν μια χαρά κι έχουν στα χέρια τους ένα υγιέστατο, πανέμορφο κοριτσάκι, νομίζω 3.920! Να σας ζήσει η κορούλα σας, να σας ζήσει, πολλά φιλιά!», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια!

«Την πρόταση γάμου την έκανα σε ένα escape room»

Πριν από λίγες ημέρες ο τραγουδιστής είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και είχε μιλήσει μεταξύ άλλων και για την σύζυγό του.

«Με τη Μαριλού γνωριστήκαμε μέσω μίας κοινής φίλης, σε ένα μαγαζί στου Ψυρρή. Πέρα από την ιδιαίτερη γλύκα της, τον ευγενικό της τρόπο, όταν έγραψα εκείνο το ποίημα για το γάμο, πολύ περήφανα πήρα και της λέω "ενώ όλοι μου είπαν να μην ασχοληθώ με το θέμα, δημιούργησα ένα καλλιτέχνημα, πώς σου φαίνεται;" και μου λέει "πολύ ωραίο είναι, αλλά εγώ στη θέση σου δεν θα το έκανα". Και με πιάνει εμένα το καλλιτεχνικό μου και της λέω "να σου εξηγήσω ότι εδώ πολύ εύκολα φτάνουμε στη σημειολογία..." και μου λέει "όχι, δεν θέλω να μου εξηγήσεις, μου ζήτησε την άποψή μου και στην είπα, από εκεί και πέρα εγώ ποτέ δεν πρόκειται να σε φιμώσω ή να προσπαθήσω να σου επιβάλλω κάτι". Και λέω "τι ωραίο ήταν αυτό, πρέπει μόνος μου να πάρω την απόφαση, θα το κάνω"», είπε χαρακτηριστικά για όσα τον βοήθησαν να καταλάβει πως είναι η γυναίκα της ζωής του.

Και έπειτα απάντησε για την πρόταση γάμου: «Την πρόταση γάμου την έκανα σε ένα escape room. Ήταν μαζί και η κουμπάρα μας η Ευαγγελία και ο Πέτρος ο Κουσουλός, ο οποίος με βοήθησε να το στήσω, γιατί ήθελα να φανεί ότι έρχεται από αλλού η ιδέα, να μην καταλάβει τίποτα. Του είπα να πει ότι του έκαναν δώρο και ότι θέλεις να κάνεις ένα θέμα για τα escape room και κάλεσέ μας σήμερα το βράδυ να λύσουμε το γρίφο.

Στο τέλος του γρίφου έβρισκες έναν θησαυρό, ένα διαμάντι. Παίρνει η Ευαγγελία τηλέφωνο τη Μαριλού και της απαντάει εκείνη "α, δεν μπορούμε σήμερα, ο Πάνος έχει μία υποχρέωση". Όντως είχα και το είχα ξεχάσει. Πήγαμε τελικά. Τώρα που δεν μπορεί να κουνηθεί και να πάει πουθενά παίζουμε στο play station παιχνίδια διαφυγής. Την ώρα που μπήκαμε μέσα μου λέει "εδώ έπρεπε να μου κάνεις πρόταση γάμου"».

«Δεν θέλω να την βλέπω να πονάει και να υποφέρει. Τι περνάτε εσείς οι γυναίκες, απίστευτο!», δήλωσε στο τέλος για την εγκυμοσύνη της.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη.