Αθηνά Παντελίδου: Η σπαρακτική ανάρτηση για τον σύζυγό της που πέθανε 7 χρόνια μετά τον γιου τους, Παντελή Παντελίδη

Δύσκολες στιγμές στην οικογένεια τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πολύ δύσκολες στιγμές πέρασε η οικογένεια του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη. 7 χρόνια περίπου μετά τον θάνατο του, έφυγε από την ζωή ο πατέρας του, βυθίζοντας ξανά στο πένθος την μητέρα του, Αθηνά Παντελίδου και τα δυο του αδέρφια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Σταύρος Παντελίδης νοσηλευόταν στο νοσοκομείο σε αρκετά σοβαρή κατάσταση και μάλιστα ο γιος του, Κωνσταντίνος, είχε μιλήσει στην εκπομπή Πρωινό για την κατάσταση υγείας του πατέρα του. «Ο πατέρας μου συνεχίζει να νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε πολύ κρίσιμη κατάσταση, καθώς υπέστη εγκεφαλικό. Οι γιατροί είναι από πάνω του και μας ενημερώνουν συνεχώς, κάθε λεπτό για την υγεία του», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Μερικούς μήνες λοιπόν μετά το θάνατο του κ. Σταύρου Παντελίδη, η σύζυγό του, Αθηνά, έκανε μια σπαρακτική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ανάρτηση της Αθηνάς Παντελίδου ένα χρόνο μετά το θάνατο του άντρα της

Σήμερα Πέμπτη 14/9/2023, ανήμερα της ονομαστικής του εορτής, δημοσίευσε μια φωτογραφία τους γράφοντας «Ψυχή μου πόσο πολύ μας λείπεις».

Αθηνά Παντελίδου άντρας θάνατος

Φωτογραφίες από την κηδεία του κ. Σταύρου

Ημέρα θλίψης και μεγάλου πόνου ήταν την Τρίτη 7/3 για την οικογένεια Παντελίδη, καθώς βρέθηκε στη δυσάρεστη θέση να αποχαιρετά τον κ. Σταύρο.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο πατέρας των τραγουδιστών, Σταύρος Παντελίδης έδινε εδώ και μέρες μάχη με την υγεία του στο ΚΑΤ, όπου και νοσηλευόταν, την οποία και εν τέλει δεν κατάφερε να κερδίσει (δείτε εδώ την ανακοίνωση της οικογένειας για την κηδεία).

Έτσι λοιπόν, στον ιερό ναό Αγίου Σπυρίδωνος στη Νέα Ιωνία πραγματοποιήθηκε η κηδεία του πατέρα του Παντελή Παντελίδη, Κωνσταντίνου και Τριαντάφυλλου.

Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, με το μεγαλύτερο γιο και τη σύζυγό του Πωλίνα Φιλίππου να είναι στο πλάι της μητέρας του, Αθηνάς, η οποία ήταν φανερά καταβεβλημένη.

Κηδεία Σταύρου Παντελίδη