Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: «Φεύγω! Άσε με ρε! Σε παρακαλώ τώρα!» - Έξαλλος ο Σεφερλής αποχώρησε από το πλατό

Εκνευρίστηκε με τη μητέρα διαγωνιζόμενης

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου: «Φεύγω! Άσε με ρε! Σε παρακαλώ τώρα!» - Έξαλλος ο Σεφερλής αποχώρησε από το πλατό

Έξαλλος έγινε ο Μάρκος Σεφερλής στο σημερινό 14/9 επεισόδιο του παιχνιδιού "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" που παίζει μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ (δείτε πως τα πηγαίνει σε νούμερα τηλεθέασης). Ο παρουσιαστής... "ενοχλήθηκε" με την μητέρα παίκτριας που πήγε για να μαγειρέψει.

Ο Μάρκος ρώτησε την μητέρα της παίκτριας πως πήραν την απόφαση να πάνε στο παιχνίδι για να διαγωνιστούν. Η απάντηση ωστόσο που πήρε δεν του άρεσε καθόλου!

Συγκεκριμένα, είπε πως η κόρη της έχασε σε ένα στοίχημα που έπαιξαν και έπρεπε να πάνε όπου θέλει εκείνη. Ήθελε λοιπόν να πάνε στο παιχνίδι και το έκαναν. Όταν όμως την ρώτησε ο παρουσιαστής για ποιο λόγο επέλεξε το συγκεκριμένο παιχνίδι, του είπε λόγω του Έκτορα Μποτρίνι.

Μόλις το άκουσε αυτό ο Μάρκος Σεφερλής έγινε "τούρμπο" και αποχώρησε από το πλατό λέγοντας «Εντάξει, Έκτορα, έλα μέσα! Φεύγω! Άσε με ρε! Άσε με! Σε παρακαλώ τώρα! Σε παρακαλώ».

Βέβαια, όλα αυτά έγιναν για πλάκα, αφού δευτερόλεπτα αργότερα ο παρουσιαστής επέστρεψε στο πλατό με χαμόγελο και γέλια.

Το σκηνικό στην εκπομπή Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου

Η συνέντευξη του πριν την πρεμιέρα

Μετά την αποκαλυπτική συνέντευξη του Πάνου Μουζουράκη για την πρόταση γάμου στη Μαριλού Κόζαρη και τη γέννηση του παιδιού τους (δείτε την εδώ) στην πρεμιέρα της εκπομπής του ΣΚΑΙ, Fay's Time, σειρά είχε εκείνη του Μάρκου Σεφερλή.

Ο ηθοποιός πρόκειται σήμερα 11/9 να κάνει πρεμιέρα στο κανάλι με τη νέα του εκπομπή "Η μαμά μου μαγειρεύει καλύτερα από τη δική σου" και μίλησε αναλυτικά για την απόφασή του να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 μετά από τόσο καιρό. Πρώτα, όμως, η Φαίη Σκορδά του είχε μία έκπληξη!

Φαίη Σκορδά: Έχω κάτι…

Μάρκος Σεφερλή: Τι;

Φαίη Σκορδά: Ένα μήνυμα.

Μάρκος Σεφερλή: Τι μήνυμα;

Και έπαιξε το βίντεο με τα λόγια του γιου του, Χάρη (δείτε τον εδώ).

«Παιδί μου, σε λατρεύω! Πώς το κάνετε αυτό κάθε φορά; Όταν ακούω τη φωνούλα αυτή, τρελαίνομαι», αναφώνησε αμέσως ο ίδιος φανερά συγκινημένος.

Η αποκάλυψη για την απόφασή του να "μετακομίσει" στο ΣΚΑΙ

«Ήταν μία πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση. Ήταν ένα πρότζεκτ το οποίο με το που το άκουσα, μου άρεσε πάρα πολύ. Όταν, βέβαια, μπήκα στη διαδικασία των γυρισμάτων το ερωτεύτηκα, τρελάθηκα», ανέφερε χαρακτηριστικά.