Κατερίνα Καινούργιου: «Λόγω της δυσοσμίας σήμερα ο Νίκος δεν...» - Δύσκολη η κατάσταση στον Παλαμά για τον δημοσιογράφο του ALPHA

Σε τραγική κατάσταση οι κάτοικοι στον Θεσσαλικό Κάμπο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Καινούργιου: «Λόγω της δυσοσμίας σήμερα ο Νίκος δεν...» - Δύσκολη η κατάσταση στον Παλαμά για τον δημοσιογράφο του ALPHA

Τραγική είναι η κατάσταση στον Παλαμά Καρδίτσας μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έφερε η κακοκαιρία Daniel. Κόσμος έχασε όλη την περιουσία του, σπίτια βρίσκονται κάτω από το νερό ενώ άλλα έπεσα και χιλιάδες ζώα πνίγηκαν. Η δυσοσμία λοιπόν στον Θεσσαλικό Κάμπο καθιστά αδύνατη την κυκλοφορία στους δρόμους.

Σήμερα Πέμπτη 14/9 στην εκπομπή Super Κατερίνα βγήκε σε ζωντανή σύνδεση απεσταλμένος δημοσιογράφος του ALPHA. Η Κατερίνα Καινούργιου ωστόσο ανακοίνωσε πως δεν γινόταν να βγει έξω από το αυτοκίνητό τους λόγω της μυρωδιάς.

Η ανακοίνωση της Καινούργιου για την κατάσταση στον Παλαμά

«Λόγω της δυσοσμίας σήμερα ο Νίκος δεν μπόρεσε καν να βγει από το αμάξι γιατί είναι ανυπόφορη. Νίκο μου, κουράγιο και δύναμη», είπε η παρουσιάστρια.

Στη συνέχεια ο δημοσιογράφος μετέφερε όλο το κλίμα, λέγοντας πως η μυρωδιά είναι τόσο έντονη που αν φυσήξει λίγος αέρας πηγαίνει προς το χωριό κάνοντας ανυπόφορη την κατάσταση.

Να σημειωθεί πως τα νερά είναι μολυσμένα με αποτέλεσμα να υπάρχουν δερματικές παθήσεις και όχι μόνο - δείτε εικόνες σοκ.

Τους κλέβουν τις συσκευές και τα πολύτιμα αντικείμενα από τα σπίτια

Η Τατιάνα Στεφανίδου, τη Δευτέρα 11/9, βρέθηκε στα χωριά της Θεσσαλίας, με γαλότσες και μικρόφωνο στο χέρι για την πρεμιέρα του T-Live στο κανάλι του ALPHA (δείτε εδώ το βίντεο) και την Τρίτη 12/9 επέστρεψε στο στούντιο προχωρώντας σε σοβαρές αποκαλύψεις για όλα όσα παρατήρησε στις πλημμυρισμένες περιοχές και τα λόγια της σοκάρουν.

Ένα από τα πιο σοκαριστικά συμβάντα που είδε να συμβαίνουν μπροστά στα μάτια της είναι το γεγονός πως υπάρχουν πολίτες οι οποίοι μπαίνουν στα κατεστραμμένα και "βουλιαγμένα" σπίτια και κλέβουν αντικείμενα και συσκευές από αυτά.

«Το είδα με τα μάτια μου. Οι πλιατσικολόγοι, αυτοί οι μικροαπατεώνες, τα λαμόγια με κάτι καμιόνια -δεν θέλω να πω πιο συγκεκριμένα, ο νοών νοείτω- και γυρνούσαν σαν κοράκια γύρω από τα χωριά. Είδα με τα μάτια μου άνθρωπο να τους παίρνει στο κατόπι και να του λέει "τσακιστείτε και φύγετε από εδώ, θα σας κάνουμε μαύρους". Οι άνθρωποι δεν έχουν ούτε νερό να πλυθούν και έχουν βγάλει τις ηλεκτρικές τους συσκευές να περιμαζέψουν ό,τι υπάρχει και πηγαίνουν να τους κλέψουν, να αρπάξουν ό,τι βρούνε. Οι άνθρωποι στο Βλοχό για αυτό μένουν μέσα στη νύχτα στα πλημμυρισμένα, γιατί λένε ό,τι έχει απομείνει δεν θα μας το πάρουν κιόλας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.