«Μου είπε "μπορεί τις πρώτες ημέρες να στεναχωρήθηκα..."» - Η συνάντηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή και του Γιώργου Καράβα μετά την παρεξήγηση ανάμεσά τους

Τα σχόλια περί έπαρσης που είχαν προκαλέσει αντιδράσεις

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Μου είπε

Πριν από μερικούς μήνες, ο Γιώργος Καράβας είχε πραγματοποιήσει μερικές δηλώσεις σχετικά με το γεγονός πως θεωρεί ότι είναι πολύ καλός σε αυτό που κάνει και πως μπορεί να φέρει εις πέρας οποιοδήποτε πρότζεκτ αναλάβει, κάτι που είχε προκαλέσει έντονες αντιδράσεις, διότι πολλοί ήταν εκείνοι που ανέφεραν πως τα λόγια αυτά δείχνουν έπαρση.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή βρίσκεται ανάμεσα στα πρόσωπα που σχολίασαν όσα δήλωσε το μοντέλο, διαφωνώντας μαζί του (δείτε εδώ αναλυτικά τι είχε πει). Αυτό θεωρήθηκε πως είχε αρνητικές συνέπειες στη σχέση της με τον ίδιο, κάτι όμως που διέψευσε η παρουσιάστρια μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του ALPHA, Happy Day, το πρωί της Παρασκευής 15/9. Οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα event και συζήτησαν, λύνοντας την παρεξήγηση.

Τέλος στην παρεξήγηση ανάμεσα σε Σταματίνα Τσιμτσιλή και Γιώργο Καράβα

«Ο Γιώργος Καράβας είναι φίλος μου. Είμαστε στα καλύτερα μας. Θέλω να πω για αυτή την ιστορία με τις δηλώσεις που και εμείς τις είχαμε σχολιάσει πιο έντονα, πραγματικά πάει και είναι στο παρελθόν. Τον είδα στο event και σας είπε ότι μιλήσαμε.

Αυτό που του εξήγησα είναι ότι αυτό που είπα το ένιωθα, το πίστευα και ήταν η άποψη μου, αλλά με τον τρόπο που βγήκε πιο επιθετικά, που αναπαρήχθη, που μετά είπαν και άλλοι και η ίδια στεναχωρήθηκα και το είπα και την άλλη ημέρα στην εκπομπή. Μου είπε "Το ξέρω και ότι μπορεί τις πρώτες ημέρες να στεναχωρήθηκα, αλλά κατάλαβα τις εννοούσες. Δεν το είπες άσχημα". Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και τον περιμένουμε εδώ. Είναι ένα πολύ καλό παιδί», είπε χαρακτηριστικά.