«Για ποιο Θεό μιλάτε κύριε όταν δεν έχετε αναζητήσει ποτέ να δείτε τα μάτια της κόρης σας;» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από την πρώην σύζυγο του Μπιθικώτση, Ελένη Τσιριγάκη

«Ακόμα δεν έχω μιλήσει...Πρόσεχε»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γρηγόρης Μπιθικώτσης, την Πέμπτη 14/9, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, και μίλησε αναλυτικά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, εξηγώντας πως αυτό τον έφερε και πιο κοντά στο Θεό εξηγώντας πως πήγε πολλές φορές στην εκκλησία, ενώ άφησε και τα ρούχα του στον Όσιο Εφραίμ.

«Πήγα και έκανα κάποιες εξετάσεις, γιατί είχα κάποιες εφιδρώσεις, αλλά όχι κάτι σοβαρό. Είχα ένα σοβαρό θέμα με τον θυρεοειδή μου αδένα, αναγκάστηκα τον Μάιο και έκανα ολική αφαίρεση. Ένα δύσκολο χειρουργείο. Επειδή είναι το τραγούδι στη μέση, αγχώθηκα πάρα πάρα πολύ. Δόξα τω Θεό πήγαν όλα καλά. Ήταν πολύ δύσκολη περίοδος της αποθεραπείας. Φοβήθηκα πολύ μήπως δεν μπορέσω να ξανά τραγουδήσω.

Φοβόμουν τα πάντα, έκανα αφωνία, πολύ λίγοι και επιλεγμένοι φίλοι μου που με βοήθησαν να το ξεπεράσω όλο αυτό. Ακολούθησα πιστά τις εντολές του γιατρού και πήγαν όλα καλά. Έχω μάθει να παλεύω, πρέπει να μπορείς να πεις κι ένα "δεν βαριέσαι". Αυτό που έκανα ήταν να προσευχηθώ και να πω "ευχαριστώ Χριστέ μου και Παναγίτσα μου που τουλάχιστον θα γίνω καλά". Πάντα πίστευα και πάντα θα πιστεύω. Έκανα τάμα. Είναι μερικές φορές που δεν φτάνει να λέμε ότι πιστεύουμε, πρέπει να φτάσουμε κοντά. Το διαζύγιο και η ένταση στην προσωπική μου ζωή έπαιξαν ρόλο σε όλο αυτό. Αλλά σε αυτή τη ζωή, κατά κάποιο τρόπο πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για όλα», είπε χαρακτηριστικά (δείτε εδώ τις πρώτες του δηλώσεις για τον χωρισμό του).

Το ξέσπασμα της πρώην συζύγου του Γρηγόρη Μπιθικώτση μετά τις δηλώσεις του

Το ότι, όμως, αναφέρθηκε στο πρόσφατο διαζύγιό του και στον ρόλο που αυτό έπαιξε στην κατάσταση της υγείας του, προκάλεσε την αντίδραση της πρώην του, Ελένης Τσιριγάκη, η οποία ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Η ίδια δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και έδειξε την οργή της για το γεγονός πως ο τραγουδιστής επικαλείται τον Θεό και μιλάει για πίστη όταν δεν έχει μπει στη διαδικασία να δει ποτέ την κόρη που απέκτησαν μαζί, τονίζοντας πως έχει πολλά να πει ακόμη, γι' αυτό θα πρέπει να προσέχει τι λέει δημόσια (δείτε εδώ γιατί χώρισαν).

Ξέσπασμα πρώην Μπιθικώτση

Τσιριγκάκη κόλαφος για Μπιθικώτση