Πέτρος Φιλιππίδης: «Επέστρεψαν οι φίλοι του» - Δέχθηκε πρόταση από "μεγάλο" όνομα για πρωταγωνιστικό ρόλο σε παράσταση

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI

Το επαγγελματικό μέλλον του Πέτρου Φιλιππίδη έχει δημιουργήσει μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά του τις τελευταίες ημέρες (δείτε εδώ πώς σκοπεύει να επιβιώσει μετά το τέλος της καριέρας του στην υποκριτική). Για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, λοιπόν, ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε την Πέμπτη 15/9 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Δεν στάθηκε, όμως, μόνο εκεί. Αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας πως πολλοί είναι οι "παλιοί" του φίλοι, οι οποίοι τον έχουν πλησιάσει ξανά εδώ και καιρό, μετά από την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου.

Η αποκάλυψη του δικηγόρου του Πέτρου Φιλιππίδη για τη ζωή του μετά την καταδίκη του

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έχει βγει από τη φυλακή και δεν έχει τίποτα, οπότε είναι φυσικό να ψάχνει να βρει δουλειά. Δεν ισχύουν όμως όσα λέγονται ότι θα ανοίξει σουβλατζίδικο ή θα γίνει ταξιτζής. Μπορώ όμως να σας πω ότι άνθρωποι του θεάτρου τον έχουν πλησιάσει και του έχουν ζητήσει να πρωταγωνιστήσει ως ηθοποιός. Αυτή τη στιγμή όμως ο ίδιος δεν αισθάνεται ότι μπορεί να επιστρέψει στο θέατρο, έχοντας δυο κατηγορίες για βιασμό».

Και έπειτα είπε με μία φράση που προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου: «Επέστρεψαν οι φίλοι του», με την ίδια να σχολιάζει: «Εγώ στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα προβληματιζόμουν. Τότε που ήταν στη φυλακή και τους είχε ανάγκη; Δεν ξέρω... Λέω εγώ τώρα». «Έχετε δίκιο, αλλά έτσι είναι η ανθρώπινη φύση», απάντησε ο δικηγόρος.