"Κλάμα" με Καινούργιου & Μουζουράκη: «Μη νομίζεις ότι σε γουστάρω, προς Θεού» - «Θα φροντίσω το δεύτερο παιδί να είναι αγόρι για να το παντρευτείς»

Έδιναν και έπαιρναν οι ατάκες του νέου μπαμπά

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor

Την Πέμπτη 14/9 η Μαριλού Κόζαρη, σύζυγος του Πάνου Μουζουράκη, έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί και έκτοτε οι δυο τους, παρά την κούραση, πλέουν σε πελάγη ευτυχίας. Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, την Παρασκευή 15/9, σχολίασαν το θέμα αυτό έντονα, μιας και πρόκειται για την κολλητή φίλη της παρουσιάστριας.

Μίλησε η ίδια (δείτε εδώ τι αντίκρισε μόλις μπήκε στο δωμάτιο του νοσοκομείου και τι εξομολογήθηκε ο τραγουδιστής στην πεθερά του), μίλησε και ο μαιευτήρας της φαρμακοποιού (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για την γέννα) και στο τέλος επικοινώνησε και ο ίδιος ο πατέρας του παιδιού!

"Κλάμα" με την απάντηση του Πάνου Μουζουράκη στην Κατερίνα Καινούργιου για το νεογέννητο μωρό του

«Μου είπαν ότι θέλεις οπωσδήποτε να μου ευχηθείς, αν και μου τις έδωσες και από κοντά. Λοιπόν, ακούω ευχές. Με τη σειρά. Τι είπα στις δηλώσεις μου; Αυτό για τον ωροσκόπο το παίξανε; Η κυρία αστρολόγος που έχετε εκεί μπορεί να μας λύσει την απορία; Η απορία μου είναι αν ένα παιδί που βγαίνει με πρόκληση ή με καισαρική έχει λάθος ωροσκόπο. Δε με έχει προειδοποιήσει κανείς για τις δυσκολίες. Μια ζωή κάνετε τις μεσημεριανές σας εκπομπές και μιλάτε για θαύματα. Τι; Δεν είναι μεσημέρι η εκπομπή; Δε ξυπνούσα μέχρι τώρα πρωί. Μέχρι τώρα η ανθρωπότητα δε τα έχει πάει καλά, οπότε θα δοκιμάσω μια δική μου μέθοδο με το παιδί», είπε χαρακτηριστικά ο Πάνος Μουζουράκης με περίσσιο ενθουσιασμό και πολύ χιούμορ, "πειράζοντας" το πάνελ.

Η παρουσιάστρια τότε πήρε τον λόγο και του εξομολογήθηκε: «Μη νομίζεις ότι σε γουστάρω, προς Θεού, είσαι ο άντρας της καλύτερής μου φίλης, αλλά φεύγοντας από το μαιευτήριο χθες δάκρυσα και είπα "Έναν τέτοιο άντρα θέλω κι εγώ, να μου δείχνει τέτοια αγάπη ρε παιδί μου, τέτοια αφοσίωση"», με τον ίδιο να της απαντά γελώντας: «Θα φροντίσω το δεύτερο παιδί να είναι αγόρι για να το παντρευτείς. Δεν είδες μια κυρία στην Κρήτη 84 χρονών τον 44χρονο; Έτσι θα είσαι κι εσύ με τον γιο μου».