Δήμητρα Βαμβακούση: Η προειδοποίηση στους δημοσιογράφους με ανάρτηση από το δωμάτιο του νοσοκομείου

Λύθηκε το μυστήριο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιώργος Αγγελόπουλος / Δήμητρα Βαμβακούση
Instagram / Γιώργος Αγγελόπουλος / Δήμητρα Βαμβακούση

Την Πέμπτη 14/9 η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκε στο νοσοκομείο, από όπου πραγματοποίησε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φωτογραφίζοντας τους ορούς, προκαλώντας τεράστια ανησυχία στο κοινό της, λίγες ημέρες πριν από τον γάμο της με τον Γιώργο Αγγελόπουλο (δείτε την εδώ).

Ωστόσο, μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά στο κανάλι του ΣΚΑΙ, Fay's Time, την Παρασκευή 15/9, αποκαλύφθηκε το παρασκήνιο πίσω από αυτή. Η Μαρία Φραγκάκη ξεκαθάρισε αρχικά πως η γυμνάστρια βρέθηκε εκεί για να επισκεφθεί την μητέρα του μέλλοντα συζύγου της και το μήνυμα που έγραφε πάνω η ανάρτησή της αφορά τους δημοσιογράφους.

Το μήνυμα της Δήμητρας Βαμβακούση πίσω από τη φωτογραφία στο νοσοκομείο

«Ησυχία παρακαλώ», ήταν οι λέξεις που η ίδια χρησιμοποίησε και σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, απευθύνονταν στους δημοσιογράφους που είχαν συγκεντρωθεί έξω από την κλινική, περιμένοντας να δουν και να απαθανατίσουν τα πρόσωπα που την επισκέπτονται ή να μάθουν περαιτέρω πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της.

Δείτε επίσης: «Οι πρόβες έχουν καθυστερήσει γιατί η μητέρα του...» - Αποκαλύψεις λίγο πριν τον γάμο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση

Οι πρώτες δηλώσεις της για τον γάμο

Η εκπομπή της Super Κατερίνα εξασφάλισε δηλώσεις της Δήμητρας για την πιο ευτυχισμένη ημέρα της ζωής της, την ημέρα του γάμου της.

Η ίδια δήλωσε πως δεν είναι καθόλου αγχωμένη αλλά δεν θα ήθελε να μιλήσει περαιτέρω γι' αυτό σεβόμενη τα όσα συμβαίνουν στην χώρα μας αυτή την περίοδο με την κακοκαιρία.

«Οι προετοιμασίες του γάμου πάνε πολύ καλά, δεν είμαι αγχωμένη απλά το μόνο πράγμα που θα ήθελα είναι να μιλήσω πιο μετά, με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα οι σκέψεις μας είναι σε αυτούς τους ανθρώπους. Όσον αφορά το νυφικό πρέπει να ρωτήσετε τους Mirro γι' αυτό», είπε χαρακτηριστικά η πρώην παίκτρια του Survivor ενώ λίγο αργότερα στην εκπομπή αναφέρθηκαν και κάποιοι από τους καλεσμένους του γάμου, όπως ο Γιώργος Αυτιάς, η ίδια η παρουσιάστρια, Κατερίνα Καινούργιου, ο Γιώργος Μαζωνάκης και πολλοί άλλοι.