«Ακολούθησε τον Ιησού Χριστό» - Το μήνυμα του Γιώργου Aγγελόπουλου λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Η μεγάλη πίστη του

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Ακολούθησε τον Ιησού Χριστό» - Το μήνυμα του Γιώργου Aγγελόπουλου λίγο πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι πρόσωπο, που ποτέ του δεν έκρυψε την πίστη του στο Θεό και την αγάπη του στη θρησκεία, καθώς ο ίδιος συχνά επισκέπτεται τον πνευματικό του - μια στιγμή, που έχει μοιραστεί και σε συνέντευξή του.

Πρόσφατα μάλιστα, ο ηθοποιός - επιχειρηματίας έκανε ένα instagram story μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό, που διατηρεί δίνοντας ένα δικό του μήνυμα μέσα από μία προσωπική του φωτογραφία.

Η ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου για την πίστη του στο θεό

Δείτε επίσης: Στο νοσοκομείο η Δήμητρα Βαμβακούση - Ανησυχία με την ανάρτηση λίγες μέρες πριν τον γάμο

Πιο αναλυτικά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έγραψε ''Ακολούθησε τον Ιησού Χριστό'' λίγες ημέρες πριν ο ίδιος πραγματοποιήσει τον θρησκευτικό του γάμο με τη Δήμητρα Βαμβακούση (δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες για το νυφικό).

Αγγελόπουλος - Θρησκεία - πίστη

Αποκαλύψεις λίγο πριν το γάμο

Ο Νίκος Αποστολόπουλος μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής BreakfastatStar και στη Μυρσίνη Κοντού αποκάλυψε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά. Επίσης, έκανε γνωστό το λόγο που καθυστέρησαν οι πρόβες, αφού η μητέρα του είναι ασθενής.

«Ευχόμαστε να έρθει αυτή η άγια στιγμή του γάμου, 24 Σεπτεμβρίου. Ετοιμάζουμε τώρα τις πρόβες, οι οποίες όμως έχουν καθυστερήσει γιατί είναι ασθενής η μητέρα του», αποκάλυψε.

«Έχει κάποιες προτιμήσεις, δεν έχει καταλήξει ακόμα ελπίζω αυτή την εβδομάδα να αποφασίσει γιατί αλλιώς θα πάει γυμνός. Θα επιμεληθώ τα πάντα, παπούτσια, πουκάμισα, ζωνάρια, παπιγιόν. Στις πρόβες έρχεται μόνος του, γιατί όπως εμείς δεν βλέπουμε το νυφικό έτσι και εκείνη δεν πρέπει έρθει», συνέχισε.

«Σε ένα γάμο που είναι ένα γεγονός showbiz, πιστεύω είναι λογικό να πάνε και άνθρωποι οι οποίοι δεν είναι προσωπικά, γιατί με αυτό τον τρόπο δείχνουν την εκτίμησή τους και τον σεβασμό τους», ολοκλήρωσε.