«Α, εσύ έμεινες εύκολα έγκυος γιατί έχεις μικρό άντρα» - Η έντονη ενόχληση της Μαρίας Ηλιάκη στα πικρόχολα σχόλια την περίοδο της κύησης

«Άντε, τώρα που προλαβαίνεις να κάνεις και το δεύτερο»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Α, εσύ έμεινες εύκολα έγκυος γιατί έχεις μικρό άντρα» - Η έντονη ενόχληση της Μαρίας Ηλιάκη στα πικρόχολα σχόλια την περίοδο της κύησης

Η Μαρία Ηλιάκη παραχώρησε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΡΤ, Μαμά-δες, η οποία θα κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 16/9, και απόσπασμα αυτής προβλήθηκε το πρωί της Παρασκευής 15/9 στην εκπομπή του ALPHA, Happy Day.

Η ίδια ακούγεται να μιλά, μεταξύ άλλων, για τα σχόλια που δέχεται κατά καιρούς και την έχουν ενοχλήσει πολύ, τα οποία τις περισσότερες φορές αφορούν την εγκυμοσύνη της και την σχέση της με τον σύζυγό της, Στέλιο Μανουσάκη (δείτε εδώ την ερωτική του εξομολόγηση και τα "πειράγματά" τους στη μέση του δρόμου).

Η εξομολόγηση της Μαρίας Ηλιάκη για τα αρνητικά σχόλια

«Όταν έμεινα έγκυος, άκουγα από το πολύ απλό "α, εσύ έμεινες εύκολα έγκυος γιατί έχεις μικρό άντρα" μέχρι του τύπου "άντε, τώρα που προλαβαίνεις να κάνεις και το δεύτερο". Με ενόχλησαν κάποιες φορές αυτά τα σχόλια, ειδικά όταν οι ορμόνες μου ήταν στο πικ. Και τώρα με ενοχλούν κάποιες φορές όταν τα ακούω. Με ενοχλούν όταν τα ακούω και για άλλες γυναίκες», αναφέρει η ίδια.

Δείτε επίσης: «Πρέπει να δουλέψω πάρα πολύ αυτό το θέμα που έχω! Καταντάω ηλίθι@» - Ξέσπασε η Μαρία Ηλιάκη