Σούσουρο για τη συναυλία της Έλενας Παπαρίζου την περίοδο των πλημμυρών - Η ανακοίνωση της εταιρίας παραγωγής

Έγινε το ξεκαθάρισμα

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Κατά καιρούς, όταν καταστροφές, όπως πυρκαγιές και πλημμύρες, "χτυπούν" πολλές περιοχές της χώρας, οι καλλιτέχνες ακυρώνουν τις εμφανίσεις τους σε αυτές, ως ένδειξη συμπαράστασης, ενώ πολλές φορές δεν είναι εφικτό να πραγματοποιηθούν οι εμφανίσεις τους, καθώς οι εγκαταστάσεις μπορεί να έχουν υποστεί ζημιές ή να μην υπάρχουν πια.

Σούσουρο, λοιπόν, έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομα της Έλενας Παπαρίζου, διότι δημοσιεύματα ήθελαν τον δήμο Λάρισας να έχει "κλειδώνει" χρηματικά ποσά για την live εμφάνιση της τραγουδίστριας, την ημέρα που ο Κάμπος Λάρισας βρισκόταν αντιμέτωπος με την καταστροφική πλημμύρα.

Δείτε επίσης: Δεν είχε δει το φακό - Τα βλέμματα που έριχνε ο Ανδρέας Καψάλης στην Παπαρίζου από μια γωνία στο Βεάκειο θέατρο

Η ανακοίνωση για την συναυλία της Έλενας Παπαρίζου στις πληγείσες περιοχές

Προβλήθηκε, μάλιστα, σχετικό έγγραφο για την έγκριση του ποσού που δόθηκε μετά από διοικητικό συμβούλιο της οικονομικής επιτροπής του Δήμου Λάρισας για το show που ετοιμαζόταν να κάνει στο παζάρι της Λάρισας. Παρόλα αυτά, η εταιρία παραγωγής Galaxias Live που έχει αναλάβει τη διοργάνωση των συναυλιών της Έλενας Παπαρίζου την Παρασκευή 15/9 προχώρησε σε σχετική ανακοίνωση ξεκαθαρίζοντας την κατάσταση.

«Η εταιρία παραγωγής Galaxias Live προς αποφυγή οποιαδήποτε παρερμηνείας ύστερα από ρεπορτάζ που ανέφερε ότι ο Δήμος Λάρισας ενέκρινε συναυλία της Έλενας Παπαρίζου την περίοδο που η Θεσσαλία δοκιμάζεται τόσο σκληρά και ζει ζοφερές καταστάσεις, ξεκαθαρίζει ότι ουδέποτε εστάλη πρόταση για διεξαγωγή συναυλίας της Έλενας Παπαρίζου αυτή την περίοδο που η Θεσσαλία βιώνει βιβλική καταστροφή».

συναυλία Παπαρίζου ανακοίνωση

Η πρόταση "σοκ" από θαυμαστή της

Η Έλενα Παπαρίζου το Σάββατο 12/8 εμφανίστηκε στην Χαλκιδική, στο Αμφιθέατρο Νέων Μουδανιών συγκεκριμένα. Εκεί αποθεώθηκε από τον κόσμο στις κερκίδες που περίμενε να την δει πως και πως, με τις φωτογραφίες και τα βίντεο στα social media να έχουν πάρει φωτιά για την εμφάνισή της.

Δείτε επίσης: Η νέα της εμφάνιση - Τι έκανε και δείχνει πιο αδύνατη από ποτέ

Ανέβασε και η ίδια μερικά στιγμιότυπα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με μία εικόνα ωστόσο να ξεχωρίζει. Ένας από τους θαυμαστές της, είχε γράψει σε ροζ πανό πως θα ήθελε να γίνει το ζιγκολό της, όπως λέει και το τραγούδι της και εκείνη το δημοσίευσε, βάζοντας μία καρδιά πάνω στην ανάρτηση.

Δείτε επίσης: «Το έχω δηλώσει ότι έχω κάνει...» - Η αποκάλυψη της Παπαρίζου για τις πλαστικές επεμβάσεις στο πρόσωπό της

«Έλενα θέλω να γίνω το ζιγκολό σου», έγραψε ειδικότερα το πανό.

Έλενα Παπαρίζου ζιγκολό