Ασύλληπτο "άδειασμα" στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου - «Το Shopping Star θα πατώσει»

«Θα πάρει ένα project επιτυχημένο και θα πάει στα Τάρταρα τα νούµερα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ασύλληπτο

Διχασμένο είναι το κοινό με την απόφαση του STAR να βάλει στη θέση της Βίκυς Καγιά στο Shopping Star την Ηλιάνα Παπαγεωργίου (πότε κάνει πρεμιέρα), μετά την απόφαση της πρώτης να κάνει ένα διάλλειμα από την τηλεόραση (δείτε τους λόγους).

Υπάρχουν εκείνοι που θεωρούν πως το τηλεπαιχνίδι μόδας ταιριάζει στο μοντέλο, ενώ άλλοι πιστεύουν πως δεν μπορεί να καλύψει το κενό της Βίκυς και καλό θα ήταν να μην παρουσιάσει κάτι αυτή την περίοδο.

Στην δεύτερη ομάδα λοιπόν βρίσκεται η Μέγκι Ντρίο η οποία σε συνέντευξη της στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών και τη Σάσα Σταμάτη, ρωτήθηκε για την απόφαση αυτή του σταθμού.

Το αιχμηρό σχόλιο της Μέγκις Ντρίο για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου

«Νομίζω ότι είναι το μεγαλύτερο τηλεοπτικό λάθος που θα γίνει. Θεωρώ ότι η Ηλιάνα δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτήν τη στιγμή στην τηλεόραση καθόλου. Πόσω µάλλον στη θέση της Βίκυς Καγιά και στο «Shopping star». Πιστεύω ότι το «Shopping star» µε την Ηλιάνα θα πατώσει. Θα πάρει ένα project επιτυχημένο και θα πάει στα Τάρταρα τα νούμερα τηλεθέασης», είπε και σίγουρα τα λόγια της θα σχολιαστούν έντονα.

Μέγκι Ντρίο

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας

Όπως ανέφερε η παρουσιάστρια σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα του Happy Day, οι οποίες προβλήθηκαν το πρωί της Παρασκευής 15/9, είχαν προηγηθεί κάποιοι μήνες που ακούστηκαν πολλά ονόματα για το συγκεκριμένο πρότζεκτ, κάποιοι πέρασαν και από κάστινγκ.

«Από όσο γνωρίζω είχε γίνει casting με πάρα πολλά πρόσωπα. Τώρα, το πώς φτάσαμε σε εμένα είναι μια συζήτηση εντός και όχι εκτός… οπότε, κάπως φτάσαμε», αναφέρει χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, τονίζοντας: «Είχα κάποιες άλλες συζητήσεις το καλοκαίρι και καταλήξαμε εκεί που καταλήξαμε»

Η λαμπερή παρουσιάστρια ανέφερε ωστόσο ότι τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει αποφεύγοντας παράλληλα να απαντήσει στην ερώτηση για το πότε τελικά ξεκινάει η εκπομπή. «Μου αρέσει πάρα πολύ. Έχει χαρά, έχει ηρεμία.» τόνισε.