«Αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίζει...» - Η Αφροδίτη Σκαφίδα μίλησε ανοιχτά με "καρφιά" για την αποβολή της από το Survivor All Star

2 μήνες μετά τον μεγάλο τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Η Αφροδίτη Σκαφίδα παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού. Η αθλήτρια που συμμετείχε στο Survivor All Star μίλησε για ακόμη μια φορά ανοιχτά σχετικά με την αποβολή της από το παιχνίδι.

Να θυμίσουμε πως είχε κυκλοφορήσει ένα βίντεο με την ίδια να τρώει από φαγητό που της είχε δώσει λόκαλ, με αποτέλεσμα να την διώξουν από το ριάλιτι επιβίωσης.

Η αποκάλυψη της Αφροδίτης Σκαφίδα για το Survivor All Star

«Η αλήθεια είναι πως πρόκειται για ένα παιχνίδι που δεν έχει να κάνει μόνο με διαβίωση αλλά και με συμβίωση. Έχει να κάνει με ακραίες συνθήκες, στις οποίες πρέπει να συμβιώσεις με ανθρώπους που έχουν διαφορετικό χαρακτήρα και κίνητρα. Άλλοι σε βλέπουν ανταγωνιστικά, άλλοι καχύποπτα. Αρκετοί δυσκολεύονται να συνεργαστούν, κάτι που θα έπρεπε να συμβαίνει. Δεν υπήρχε συνεργασία γενικότερα αλλά ό,τι έγινε… έγινε. Νομίζω ότι όποιος κι αν ήταν στη θέση μου, ενδεχομένως, θα έπραττε ανάλογα. Και αυτό λέγεται “ανάγκη επιβίωσης”. Το θέμα δεν είναι πώς έγινε ό,τι έγινε αλλά γιατί βγήκε όλο αυτό προς τα έξω. Αυτό θα έπρεπε να μας προβληματίζει. Γιατί όπως λένε: όταν με το ένα δάχτυλο δείχνεις τον άλλο, τα υπόλοιπα τρία δείχνουν τον εαυτό σου», είπε η Αφροδίτη Σκαφίδα.

O λόγος που μπήκε στο παιχνίδι

«Η αλήθεια είναι ότι δεν θα το ξαναέκανα. Ο λόγος που μπήκα ήταν ξεκάθαρα γιατί ξεκινάω έναν σύλλογο στίβου στη Γλυφάδα, τον οποίο θέλω και να βοηθήσω οικονομικά. Γι' αυτό τον λόγο μπήκα στο Survivor All Star. Έχω πάρει αυτό που ήθελα από το συγκεκριμένο παιχνίδι, οπότε θέλω να προχωρήσω με το να βοηθάω παιδάκια...», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Τα πιο πολλά παιδιά αντιμετωπίσαμε bullying. Είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης, οπότε προσπαθεί ο καθένας με όποιο τρόπο μπορεί "να σου πάρει τον τσαμπουκά". Από εκεί και πέρα θα φανεί πόσο δυνατή προσωπικότητα είσαι. Η επιβίωση δεν έχει να κάνει μόνο με το φαγητό. Δεν αφήνεις περιθώριο σε κάποιους να το κάνουν αυτό, απλά κάποιοι άνθρωποι παίρνουν από μόνοι τους την ευκαιρία να κάνουν bullying».

Όσον αφορά στο γεγονός πως έφαγε από local, δήλωσε: «Είναι ένα παιχνίδι και ό,τι έγινε, έγινε. Η ζωή προχωράει».

Δείτε επίσης: Μαυρισμένοι και τρελά ερωτευμένοι στα Κύθηρα - Η σπάνια φωτογραφία της Αφροδίτης Σκαφίδα με τον Πύρρο Δήμα