«Για μένα είναι πιο σημαντικό να...» - Οι δηλώσεις της Χρηστίδου μετά τις αποκαλύψεις για τη διαμάχη με τον Μαραντίνη

«Είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και σοβαροί»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Για μένα είναι πιο σημαντικό να...» - Οι δηλώσεις της Χρηστίδου μετά τις αποκαλύψεις για τη διαμάχη με τον Μαραντίνη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day στον ALPHA, παραχώρησε η Σίσσυ Χρηστίδου και ρωτήθηκε σχετικά με την συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα και μίλησε για την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της, Θοδωρή Μαραντίνη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στα παιδιά της που αναγκάστηκαν να καταθέσουν στο δικαστήριο (δείτε εδώ) αλλά και στο γεγονός γιατί δεν μπορούν να συμβιβαστούν, ώστε να σταματήσουν τα δικαστήρια.

Βέβαια, αρχικά μίλησε για την πρεμιέρα της και τα δημοσιεύματα πως έχει αδυνατίσει πολύ «Ουσιαστικά, έχει γίνει εδώ και πολλούς μήνες αυτή η αλλαγή αλλά θεωρώ ότι πρέπει να περάσουμε σε ένα στάδιο που δεν πρέπει να το συζητάμε. Νιώθω λίγο άσχημα όταν γίνεται αυτό. Νιώθω λίγο αμήχανα γιατί αισθάνομαι πως έχουμε φύγει από αυτή την εποχή που πρέπει να γίνεται θέμα το βάρος ενός ανθρώπου. Ο καθένας κάνει ό,τι μπορεί για τον εαυτό του».

Η απάντηση της Χρηστίδου για την συνέντευξη σχετικά με τον Μαραντίνη

«Δεν μίλησα για την προσωπική μου ζωή, εξήγησα επαρκώς γιατί δεν μιλάω. Αλλά δεν μίλησα. Είναι πολύ γενικά αυτά που είπα. Δεν σκοπεύω όπως ξέρετε να μιλήσω. Και είναι πολύ συγκεκριμένοι οι λόγοι και σοβαροί. Θεωρώ ότι δεν αφορούν και κανέναν. Δεν είναι μόνο ότι θέλω να προστατέψω το περιβάλλον γύρω από τα παιδιά μου. Καταλαβαίνω το ενδιαφέρον. Ενδεχομένως κι εγώ στη δική σας περίπτωση, στην άλλη πλευρά, αν αφορούσε κάποιον άλλο αυτή η ιστορία, θα έπαιζα κι εγώ το θέμα… Για μένα είναι πιο σημαντικό να προστατευτούν αυτά τα παιδιά από το να προστατευτεί η εικόνα η δική μου ή του πρώην συζύγου μου».

«Εκτιμώ πολύ τον σεβασμό που έχετε δείξει σε αυτή την ιστορία, μετά τις επιστολές και τις παρακλήσεις. Γιατί εγώ δεν επικοινώνησα ποτέ με τα Μέσα για να καθοδηγήσω ή να δώσω κατευθύνσεις ποτέ. Προσπάθησα να είμαι πολύ διακριτική γιατί κάνω κι εγώ αυτή τη δουλειά και καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι. Οπότε εκτιμώ πάρα πολύ ότι τη μοναδική φορά που ζήτησα αυτόν τον σεβασμό, τον πήρα και τον κρατάω...και τον χρωστάω σε όλους», είπε.

Η απάντηση του Θοδωρή Μαραντίνη στην Σίσσυ Χρηστίδου

«Σε τέτοιες δύσκολες μέρες και δύσκολους καιρούς, νομίζω ότι πρέπει να ασχοληθούμε με πολύ πιο ουσιαστικά θέματα. Καλό είναι να μην το συζητάμε, γιατί αν όντως δεν θέλουμε να πάρει έκταση δεν το συζητάμε», ανέφερε αρχικά ο Θοδωρής Μαραντίνης.

«Σε κανέναν δεν είναι ευχάριστο αυτό. Δεν χρειάζεται να το πάμε παραπέρα, γιατί αν χρειαστεί θα γίνει όπως έγινε. Νομίζω πως οτιδήποτε παραπάνω είναι περιττό. Νομίζω ότι είναι πολύ λογικό ότι νιώθει ο καθένας και μέχρι εδώ», συνέχισε.