«Νόμιζα ότι θα συζητούσαμε για κάτι σοβαρότερο» - Η ενόχληση του Αλέξη Κούγια στον αέρα του Mega Καλημέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

«Όχι ότι είναι ντροπή να είσαι γκέι αλλά δεν είναι προσόν»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Νόμιζα ότι θα συζητούσαμε για κάτι σοβαρότερο» - Η ενόχληση του Αλέξη Κούγια στον αέρα του Mega Καλημέρα για τον Στέφανο Κασσελάκη

Μία νέα κόντρα έχει ξεκινήσει ανάμεσα στον Αλέξη Κούγια και τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, μετά τις αιχμηρές δηλώσεις δηλώσεις του ποινικολόγου για εκείνον, με τον δεύτερο να του απαντά δημόσια στις κάμερες (δείτε εδώ την αντίδρασή του).

Ο δικηγόρος, μάλιστα, το πρωί της Δευτέρας 18/9 βγήκε σε ζωντανή σύνδεση στην εκπομπή Mega Καλημέρα και συνέχισε τις επιθετικές δηλώσεις, χαρακτηρίζοντας τον Στέφανο Κασσελάκη αναιδέστατο, αλλά και θρασύτατο.

Έξαλλος ο Αλέξης Κούγιας με τον Στέφανο Κασσελάκη

«Αν μου λέγανε οι συνεργάτες σας ότι είμαι στην επικαιρότητα για την δήλωσή μου για τον Στέφανο Κασσελάκη και ότι θα μιλούσαμε γι' αυτό, θα προβληματιζόμουν να μιλήσω, θα ανησυχούσα για τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι ήταν η συζήτηση μας για κάτι σοβαρότερο. Νόμιζα ότι θα συζητούσαμε για κάποιο δικαστήριο», είπε αρχικά και εξήγησε για τις δηλώσεις που έκανε στο Πρωινό του ΑΝΤ1:

Μου ζητούσαν την άποψή μου για 2 δίκες που συμμετέχω. Στο τέλος μου ζήτησε ο συνεργάτης του κ. Λιάγκα να κάνω ένα σχόλιο για τον Κασσελάκη. Και είπα αυτό που θέλει να πει όλος ο ελληνικός λαός. Είπα ότι είναι ένας θρασύτατος και αναιδέστατος και χωρίς αίσθηση ντροπής άνθρωπος, που χρησιμοποίησε σε διαφημιστικό σποτ έναν ιερό χώρο που έχυσαν αίμα πραγματικοί ήρωες του ελληνικού λαού, που αγωνίστηκαν ανιδιοτελώς για να είμαστε σήμερα εμείς με συνθήκες ελευθερίας και δημοκρατίας και με ενόχλησε που το έκανε αυτό με έναν πρώην αρχηγό του ΓΕΕΘΑ, ο οποίος δεν ντράπηκε να γίνει ο σκίπερ ενός “νούμερου”, ο οποίος τον πήρε με ένα φουσκωτό, τον πήγε στη Μακρόνησο, πήραν και κάμερες μαζί και έκαναν μαζί ένα διαφημιστικό σποτ. Τι να πω. Αυτό είναι κατάντια της κοινωνίας».

Και συμπλήρωσε: «Με ρώτησαν και το είπα. Εδώ και 50 χρόνια έχω πελάτες στο γραφείο μου επιστήμονες που είναι γκέι. Οι πρώτοι που θα έπρεπε να ενοχληθούν από τον κ. Κασσελάκη θα έπρεπε να είναι οι πραγματικοί γκέι άνθρωποι που έχουν την γκέι κουλτούρα.

Άλλο να είσαι ένας άνθρωπος που έχεις αυτή την εξέλιξη της προσωπικότητάς σου. Μίλησα για την Πετρούπολη, γιατί μεγάλωσα εκεί, και μαζί με την Καισαριανή είναι χώροι πολιτικά ιστορικά μνημεία της Αριστεράς. Εκεί υπήρχαν πραγματικοί Αριστεροί. Εάν ερχόταν κάποιος σαν αυτόν που έλεγε ότι είναι αυτοδημιούργητος και έχει πάει σε ιδιωτικά σχολεία, κολέγια και σε πανεπιστήμια που είναι τώρα η μητέρα του πρύτανης, και πήρε δάνεια μετά και έκανε καριέρα, θα τον πλάκωναν στις “πατσαβούρες”.

Δεν θα το έκαναν αυτό λόγω ότι είναι γκέι, δεν είπα αυτό, αυτό είναι κόλπο αυτών των τύπων. Ο αυτοδημιούργητος αριστερός έχει πάει σε δημόσιο σχολείο, οι γονείς του βγαίνουν στην εργασία για να βγάλουν το ψωμί τους».

«Όχι ότι είναι ντροπή να είσαι γκέι αλλά δεν είναι προσόν. Εμείς που δεν είμαστε γκέι δεν έχουμε το προσόν να γίνουμε αρχηγοί κόμματος; Εγώ δεν είμαι του κολεγίου Αθηνών. Είπα ότι στην Πετρούπολη αν πήγαινε ένας σε ένα καφενείο και έλεγε ότι είναι αυτοδημιούργητος και ήξεραν ποιος είναι θα έπεφταν “πολυβόλο” οι πατσαβούρες», κατέληξε.