Ρίγη συγκίνησης - Κίνηση ανθρωπιάς από τον Στέφανο Τσιτσιπά

Η δωρεά χιλιάδων ευρώ που έκανε

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έχει βρεθεί στο προσκήνιο πολλές φορές, με αρκετές από αυτές να μην είναι για καλό λόγο, κι αυτό εξαιτίας της συμπεριφοράς του απέναντι στους γονείς του κατά τη διάρκεια των αγώνων του (δείτε εδώ τι συνέβη μετά τον τσακωμό του με την μητέρα του) ή για τα tweet του, τα οποία για πολλούς είναι εκτός τόπου και χρόνου, ιδιαίτερα σε περιόδους όπου η χώρα αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα και καταστροφές (δείτε εδώ την ανάρτησή του εν μέσω πυρκαγιών).

Παρόλα αυτά, ο ίδιος, μετά τα δύο παιχνίδια που έπαιξε στη σειρά στο πλαίσιο του Davis Cup, σε διπλό και μονό, με την Εθνική Ελλάδος, έγινε θέμα συζήτησης εξαιτίας της συγκινητικής του κίνησης. Πιο συγκεκριμένα, πριν από λίγες μέρες, έδειχνε να έχει προβληματιστεί αρκετά με τις πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Daniel, γι' αυτό και ζήτησε από τους ακόλουθούς του στα social media να ενισχύσουν του πληγέντες με όποιο τρόπο μπορούν.

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Στέφανο Τσιτσιπά για τους πληγέντες της κακοκαιρίας Daniel

Το ίδιο έκανε και εκείνος! Όπως αναφέρει δημοσίευμα του sdna.gr, ο διάσημος τενίστας έκανε δωρεά 100.000 ευρώ στον Ερυθρό Σταυρό, για να βοηθήσει τους πλημμυροπαθείς - όσα περίπου έβγαλε πρόσφατα. Δεν είναι η πρώτη φορά που προχωρά σε τέτοια ενέργεια, ωστόσο δεν συνηθίζει να μιλά ποτέ δημόσια για το φιλανθρωπικό του έργο.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως αυτή τη φορά είχε έναν παραπάνω λόγο να βοηθήσει, διότι ο πατέρας του κατάγεται από το χωριό Προάστιο της Καρδίτσας, μια από τις περιοχές που καταστράφηκε ολοσχερώς από τις λάσπες και τα νερά.

Στέφανος Τσιτσιπάς δωρεά Κακοκαιρία Daniel
Instagram / Στέφανος Τσιτσιπάς