Εντυπωσιακή με κορσέ και φούστα γεμάτα στρας - Η κομψή εμφάνιση της Ολυμπίας Χοψονίδου στη βραδιά απόσυρσης της φανέλας του Σπανούλη

Όλα τα βλέμματα πάνω της

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Βασίλης Σπανούλης
Instagram / Βασίλης Σπανούλης

Το βράδυ της Κυριακής 17/9 ήταν γεμάτο συγκίνηση για τον Βασίλη Σπανούλη, αλλά και την οικογένειά του, καθώς πραγματοποιήθηκε η τελετή The Night Of The Legend στο ΣΕΦ για την απόσυρση της φανέλας του από την ομάδα του Ολυμπιακού, μετά από την απόφασή του να σταματήσει να παίζει μπάσκετ, αναλαμβάνοντας τη θέση του προπονητή της ομάδας Περιστερίου.

Εκεί βρέθηκαν πολλά από τα αγαπημένα του πρόσωπα, φίλοι, συνεργάτες, συγγενείς και γνωστοί, για να τον τιμήσουν, όμως τα βλέμματα έπεσαν πάνω στη σύζυγό του, Ολυμπία Χοψονίδου και στο εντυπωσιακό της ρούχο. Η ίδια σε κάθε της εμφάνιση είναι ιδιαίτερα περιποιημένη και στυλάτη, αλλά αυτή τη φορά όλοι μιλούσαν για το λευκό - κρεμ σετ της, με τον κορσέ και την φούστα, που ήταν γεμάτα στρας.

Δείτε επίσης: Τεράστια η τραπεζαρία, το σαλόνι και ο κήπος για να χωράνε τα 6 παιδιά τους - Η διώροφη μονοκατοικία Βασίλη Σπανούλη και Ολυμπίας Χοψονίδου

Η εμφάνιση της Ολυμπίας Χοψονίδου στην τελετή απόσυρσης της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη

Ακριβώς επειδή το σύνολό της έλαμπε, δεν θέλησε να το φορτώσει με περαιτέρω στοιχεία, γι' αυτό και τα μοναδικά αξεσουάρ της ήταν κάποια δαχτυλίδια. Μάλιστα, το μακιγιάζ ήταν δεν ήταν πολύ έντονο, πέρα από τα μάτια, ενώ είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε χαμηλό κότσο, ένα απόλυτα κομψό χτένισμα!

Ολυμπία Χοψονίδου εμφάνιση δίπλα σε Σπανούλη

Τα δάκρυα στην αγκαλιά του μπασκετμπολίστα

Αφιερώνοντας την καριέρα του στον πατέρα του ο οποίος έφυγε από τη ζωή όταν ο Βασίλης Σπανούλης ήταν μόλις 15 ετών, δάκρυσε μόλις είδε την φανέλα του κρεμασμένη στην οροφή έχοντας αγκαλιά την οικογένεια του.

«Μου δώσατε την ευκαιρία να ηγηθώ μιας πολύ μεγάλης ομάδας. Ήταν το όνειρό μου να παίξω στον Ολυμπιακό από τότε που ήμουν στο Μαρούσι και ήμουν σίγουρος όταν πήρα την απόφαση ότι θα πετύχαινα με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο. Περάσαμε δυσκολίες αλλά εύχομαι όλοι οι αθλητές να νιώσουν έστω και λίγο την αγάπη που έχω πάρει από εσάς. Ξέρω ότι πολλές φορές γινόμουν εκνευριστικός, έβρισκαν δικαιολογία να φύγουν μακριά μου στα αεροδρόμια γιατί βαριόταν να μιλήσουν για μπάσκετ και τους ευχαριστώ.

Σας έχω πάρει στις 2.00 το βράδυ για να λύσουμε θέματα, ήθελα να ηγηθώ και να πετύχω και τα κατάφερα με τον Ολυμπιακό μας», είπε συγκινημένος και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε.

Επίσης έκανε αναφορά στην σύζυγος του, την μητέρα του και τον αδερφό του.

Δείτε επίσης: Στα χνάρια του Σπανούλη η μικρή του κόρη - Με φανέλα μπάσκετ η ξανθιά Αλεξάνδρα

Φωτογραφίες από την καριέρα του ξεκίνησαν να παίζουν καρέ καρέ στο cube του ΣΕΦ. Τα μεγάλα του σουτ αλλά και οι οικογενειακές στιγμές με τα παιδιά του στις κερκίδες να τον παρακολουθούν σε όλη του την πορεία.

Θρύλοι του Παγκόσμιου μπάσκετ έστειλαν το δικό τους μήνυμα. Ο Βασίλιε Μίτσιτς, ο Νίκολα Γιόκιτς Λούκα Ντόντσιτς, ο Πάου Γκασόλ, ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς τίμησαν με τα λόγια τους την τεράστια καριέρα του.