«Άντε να έρθει το ανθρωπάκι μας» - Πανζουρλισμός κάτω από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της Γιούλικας Σκαφιδά

Ζουγανέλη, Κορινθίου, Γερμναού και πολλοί ακόμη την κατέκλυσαν με ευχές

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Γιούλικα Σκαφίδα
Instagram / Γιούλικα Σκαφίδα

Την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου, η Γιούλικα Σκαφιδά αποκάλυψε με μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πως περιμένει το πρώτο της παιδί (δείτε εδώ την φωτογραφία με τον υπέρηχο και το τρυφερό μήνυμα). Έκτοτε έγινε πρώτο θέμα συζήτησης.

Πλήθος κόσμου έσπευσε, μάλιστα, να της ευχηθεί μέσα από τα social media για το νέο κεφάλαιο στη ζωή της και το νέο μέλος στην οικογένειά της, ενώ κάτω από την ανάρτηση με την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης πολλοί ήταν και οι διάσημοι οι οποίοι θέλησαν να αφήσουν τις δικές τους ευχές για το γεγονός.

Ανάμεσά τους η Εβελίνα Παπούλια, η Μαρία Κορινθίου, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Ευδοκία Ρουμελιώτη, ο Γιώργος Καραμίχος και η Δανάη Μιχαλάκη, που είναι επίσης έγκυος (δείτε εδώ πόσο έχει μεγαλώσει η δική της κοιλίτσα), η Ναταλία Γερμανού, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και πολλοί άλλοι.

Οι ευχές των διάσημων για την εγκυμοσύνη της Γιούλικας Σκαφιδά

Ευχές εγκυμοσύνης Σκαφίδα

Ευχές εγκυμοσύνης Γιούλικας Σκαφίδα

Ευχές εγκυμοσύνης για Σκαφίδα

Ευχές εγκυμοσύνης Σκαφίδα ανάρτηση

Ευχές εγκυμοσύνης Σκαφίδα μωρό

Η αποκάλυψη της Δανάης Μπάρκα για το μωρό

«Από σήμερα είμαι θεία. Είμαι η θεία Δανάη», ανέφερε αρχικά.

Για να αποκαλύψει; «Με πήραν χθες οι φίλοι μου να μαγειρέψω γιατί έρχονται. Είμαι στην κουζίνα μου, με τα θέματά μου, χτυπάει το τηλέφωνο και μου ακούω τον Άρη, "τι έγινε αγάπη μου;" λέω "τι έγινε;". "Αγάπη μου είδες την ανάρτηση της Γιούλικας; Είναι έγκυος". Λέω "Άρη μου τις λές; Η Γιούλικα είναι δικός μου άνθρωπος. Δεν γίνεται". Και μπαίνω, την παίρνω κατευθείαν. Τι κλάμα έριξα, πλάνταξα, δεν το πίστευε.

Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα από μία συγκλονιστική οικογένεια. Την έχω στη ζωή μου τα τελευταία αρκετά χρόνια, δεν κάνουμε κολλητή παρέα κάθε μέρα, αλλά έχουμε τρομερή αγάπη. Πέρσι την είχα συναντήσει στην Καλαμάτα και όντως μου είχε εκμυστηρευτεί ότι το σκέφτεται. Εγώ βούρκωνα από τότε. Κάποια στιγμή όταν έκανα την κρυοσυντήρηση είχαμε μιλήσει, είχαμε ανταλλάξει μηνύματα».

Και συνέχισε: «Παιδιά την παίρνω χθες, δεν ξέρω αν εγώ την ίδια πιο όμορφη από ποτέ ή αν είναι, αλλά την είδα τόσο ευτυχισμένη. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι σε δυο μήνες ένας άνθρωπος θα κρατάει ένα μωρό αγκαλιά. Δεν το έμαθε κανείς μας. Η Γιούλικα γέλαγε που έκλαιγα εγώ, τρελάθηκα της έλεγα το παιδί που είναι. Τρελάθηκα δεν το πίστευα. Μου αποκάλυψε το φύλο αλλά δεν μπορώ να το πω, δεν πήρα την άδεια».