Νίκος Συρίγος: Η ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που απέφυγε να απαντήσει

Αντέδρασε και αποχώρησε με το αυτοκίνητό του

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Νίκος Συρίγος: Η ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη που απέφυγε να απαντήσει

Η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα συνάντησε τον Νίκο Συρίγο μετά την πρεμιέρα του Χαμογέλα και Πάλι, όπου είδαμε την Βάλια Χατζηθεοδώρου στο πλατό στη θέση της Βουλγαράκη. Ο δημοσιογράφος, ωστόσο, δέχτηκε και μια ερώτηση για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη στην οποία δεν ήθελε να απαντήσει.

Με την τραγουδίστρια μετρούν αρκετούς μήνες σχέσης, ωστόσο έχουν επιλέξει να κρατήσουν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Η ερώτηση που δέχτηκε ο Συρίγος για την Ζουγανέλη

Η δημοσιογράφος της εκπομπής προσπάθησε να τον ρωτήσει για την φωτογραφία του με τον Γιάννη Ζουγανέλη στην συναυλία της τραγουδίστριας, όμως, δεν πρόλαβε να την ολοκληρώσει.

Ο Νίκος Συρίγος της είπε ευγενικά "μην μου πεις τίποτα, γειά σας, φιλιά" και έφυγε με το αυτοκίνητό του.

Οι σχέσεις του με τον πατέρα της Ζουγανέλη

«Δεν μπορεί ένας άνθρωπος που δεν είναι άνθρωπος να υπηρετεί την τέχνη. Είναι ψέμα», ανέφερε αρχικά έπειτα από σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.

Όσον αφορά το Pride, που προκάλεσε πληθώρα συζητήσεων, μετά από το ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα, είπε: «Συμμετείχα κι εγώ στο πρώτο pride για να στηρίξω και τότε είχα κάτι αντιρρήσεις που συζήτησα με κάποιους ανθρώπους, με κάποια υπερβολικά πράγματα. Αλλά αυτό μάλλον κακό κάνει αν το συζητήσουμε και πάλι. Για μένα παίζει ρόλο το πώς κατακτάς δικαιώματα και συμπεριφορές απέναντι στη διαφορετικότητα», είπε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Ενώ, για την σχέση του με τον Νίκο Συρίγο, αποκάλυψε: «Είναι φίλος μου χρόνια ο Νίκος, πάρα πολλά χρόνια. Έχουμε κάνει και συνεντεύξεις μαζί. Η θερμή αγκαλιά ήταν η απόλυτη αλήθεια για το πώς αισθάνομαι γι’ αυτόν».