Όλο το παρασκήνιο πίσω από το ρήγμα στη σχέση Μαριάντας Πιερίδη & Κατριβέση - Αποκάλυψη από το φιλικό τους περιβάλλον

Τι συνέβη με το ζευγάρι;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Εδώ και λίγο καιρό είχε γίνει εμφανές, πως η Μαριάντα Πιερίδη μέσα από την εμφάνισή της στην εκπομπή Καλοκαίρι Yes είχε σε κάποιες φάσεις του τηλεοπτικού αέρα μια έντονη συναισθηματική φόρτιση, η οποία δεν είχε να κάνει με την ομάδα της.

Μέσα από το ρεπορτάζ της Real Life και της εκπομπής Super Κατερίνα, τη Δευτέρα 18/9 έγινε γνωστό, πως η τραγουδίστρια περνάει μια κρίση στην προσωπική της ζωή και συγκεκριμένα στο γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση (δείτε εδώ περισσότερα).

Το ζευγάρι προσπαθεί να κρατήσει ήπιους τόνους αυτή την περίοδο, που δοκιμάζεται ο δεσμός τους, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει την πρόσφατη επικοινωνία, που είχε με την Μαριάντα Πιερίδη, με την τελευταία να επιβεβαιώνει, πως είναι σε μια δύσκολη προσωπικά περίοδο.

Οι αποκαλύψεις για την κρίση στο γάμο της Μαριάντας Πιερίδη

«Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αυτό το καλοκαίρι δημιούργησαν ένα χάσμα στη σχέση τους. Προτεραιότητα τόσο για τη Μαριάντα όσο και για τον Δημήτρη είναι το παιδί. Παρόλα αυτά προσπαθούν να βρουν τι έφταιξε για να επανέλθει μια ισορροπία στη ζωή τους», δηλώνει φιλικό πρόσωπο του ζευγαριού.

«Επιλέγω να μένω μακριά από ανθρώπους που...»

Η Μαριάντα Πιερίδη λίγες ημέρες μετά το τέλος της εκπομπής της στο OPEN, Καλοκαίρι Yes (δείτε εδώ τον αμήχανο αποχαιρετισμό της με τα υπόλοιπα μέλη), πραγματοποίησε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η οποία προκάλεσε αντιδράσεις.

Μιλούσε για τα πρόσωπα που επιλέγει να απομακρύνει από τη ζωή της, διότι την υποτιμούν και την μειώνουν, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει σε ποιον απευθύνεται το μήνυμα αυτό, με τους ακόλουθούς της να απορούν για το τι έχει συμβεί και ποιος κρύβεται πίσω από την ανάρτηση.

«Επιλέγω να μένω μακριά από ανθρώπους που υποτιμούν τη νοημοσύνη μου. Προτιμώ να λάμψω δια της απουσίας μου από ό,τι αισθάνομαι ότι με φθείρει και μειώνει», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Μαριάντα Πιερίδη ανάρτηση