Πολύ ευχάριστα νέα για την Αντελίνα Βαρθακούρη

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Αντελίνα Βαρθακούρη
Instagram / Αντελίνα Βαρθακούρη

Η Αντελίνα Βαρθακούρη, μετά την εκπομπή Σου Κου Family που παρουσίαζε στο κανάλι του ΣΚΑΙ, μαζί με τον σύζυγο της, Χάρη Βαρθακούρη, αποφάσισε να μείνει εκτός τηλεόρασης, κάνοντας και ένα μικρό διάλειμμα από τα social media παράλληλα.

Παρόλα αυτά, δύο χρόνια αργότερα, φαίνεται πως είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής της στο "γυαλί". Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Breakfast at Star μάλιστα, η ίδια έχει ήδη δεχθεί κάποια πρόταση από τον σταθμό του OPEN για δικό της πρότζεκτ και οι συζητήσεις έχουν ξεκινήσει.

Δείτε επίσης: Με πισίνα τεραστίων διαστάσεων και θέα τη θάλασσα - Φωτογραφίες από το εξοχικό του Χάρη και της Αντελίνας Βαρθακούρη στην Επίδαυρο

Επιστρέφει ξανά στην τηλεόραση η Αντελίνα Βαρθακούρη;

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως θα ήθελαν να την δουν σε κάποια ζώνη του Σαββατοκύριακου, με σημαντικό κομμάτι της συμφωνίας να είναι ότι η εκπομπή που θα κάνει θα βασίζεται και στα εμπορικά που θεωρείται ότι μπορεί να προωθήσει. Ωστόσο, τίποτα δεν είναι επιβεβαιωμένο και οι υπογραφές σίγουρα δεν έχουν πέσει ακόμα.

Τι δήλωνε για την τηλεοπτική της επιστροφή ο σύζυγός της, Χάρης

Στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε ο Χάρης Βαρθακούρης, ο οποίος απάντησε με αφοπλιστική ειλικρίνεια στις ερωτήσεις που δέχτηκε από τον δημοσιογράφο.

Ο ίδιος δεν παρουσιάζει κάποιο πρότζεκτ ή κάποια εκπομπή, ωστόσο διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται από εκεί τις σκέψεις του αλλά και διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά του. Μάλιστα, χαμό είχε προκαλέσει πριν λίγο καιρό μια ανάρτηση που είχε κάνει για Βανδή - Μπισμπίκη.

«Δεν μου λείπω καθόλου από την τηλεόραση. Η τηλεόραση ήταν ότι έπρεπε για μένα σε μια περίοδο που το τραγούδι ήταν σε κώμα λόγω πανδημίας. Δεν μου λείπει καθόλου και η γυναίκα μου από την τηλεόραση, διότι την χαίρομαι και την απολαμβάνω στο σπίτι, όπως είχα συνηθίσει για πολλά χρόνια», είπε αρχικά ο Χάρης Βαρθακούρης.