«Υπέροχο πλάσμα μας» - Οι τρυφερές ευχές της Xριστίνας Μπόμπα για τη γιορτή της κόρης της (Βίντεο)

Οι πρώτες αναρτήσεις μετά την αποχή της από τα social media

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα μέσα στο καλοκαίρι πήρε την απόφαση να κάνει μια αποχή από τα social media, ωστόσο τη Δευτέρα 18/9 μέσα από μία ανάρτηση στο instagram (δείτε εδώ) επανήλθε, ανήμερα της γιορτής της κόρης της.

Στη συνέχεια, της ίδιας ημέρας η Χριστίνα Μπόμπα δε θα μπορούσε να μην ευχηθεί στην μικρή της κόρη και έτσι με ένα story, που έκανε ευχήθηκε στην Αριάνα μέσα από ένα βίντεο, που η ίδια έκανε τραμπολίνο.

Nα τονίσουμε εδώ, πως στο εν λόγω βίντεο η Μπόμπα έκανε tag τον μπαμπά των κοριτσιών και σύζυγό της, Σάκη Τανιμανίδη με τον ίδιο να το αναδημοσιεύει στα δικά του insta stories.

Οι ευχές της Χριστίνας Μπόμπα για τη γιορτή της κόρης της

5 μήνες ευτυχίας για Μπόμπα και Τανιμανίδη

Σάκης Τανιμανίδης και Χριστίνα Μπόμπα γιόρτασαν 5 χρόνια έγγαμου βίου και δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι. Οι δίδυμες κορούλες τους από την ημέρα που ήρθαν στον κόσμο ολοκλήρωσαν την οικογενειακή τους ευτυχία με τον πιο όμορφο τρόπο. Μπορεί να πέρασαν δύσκολα με τις εξωσωματικές (δείτε την εξομολόγηση τους), ωστόσο όλα αυτά πλέον είναι παρελθόν.

Ο Σάκης Τανιμανίδης λοιπόν, θέλοντας να ευχηθεί στην σύζυγό του Χριστίνα Μπόμπα και να μοιραστεί τη χαρά του με τους διαδικτυακούς του φίλους, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κοινή τους φωτογραφία από εξωτικό προορισμό που είχαν επισκεφθεί.

«Πέρασαν 5 χρόνια από την ημέρα που γίναμε «ένα» με την πιο έξυπνη, δοτική και περιπετειώδη γυναίκα που έχω γνωρίσει. Ένα κορίτσι γεμάτο θετική ενέργεια που «φοράει» χαμόγελα σε όποιον πλησιάσει κοντά του…που με «σπρώχνει» καθημερινά να γίνω καλύτερος, που ανέχεται τις αναποδιές μου (και είναι πολλές!). Αν αυτά ήταν τα 5 πρώτα χρόνια, ανυπομονώ για όλα όσα έρχονται!», έγραψε στην λεζάντα του.

Μάλιστα, η Χριστίνα Μπόμπα μπορεί να κάνει αποχή από τα social media έπειτα από σοβαρή απόφαση που πήρε (δείτε την ανάρτηση - ανακοίνωση που είχε κάνει), ωστόσο, δεν δίστασε να σχολιάσει την ανάρτηση με τα πιο γλυκά λόγια.

«Δεν υπάρχουν λόγια για το ποσό σ αγαπώ. Χρόνια μας πολλά!!!», του έγραψε.