Γιώργος Αγγελόπουλος & Δήμητρα Βαμβακούση: Η τρυφερή φωτογραφία και τα βλέμματα δίπλα στο κύμα μετά τις φήμες περί εγκυμοσύνης

Λίγες ημέρες πριν τον γάμο

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έτοιμοι να πάνε τη σχέση τους ένα βήμα πιο πέρα, ανεβαίνοντας τα σκαλιά της εκκλησίας και ανταλλάσσοντας όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά στις οικογένειες, τους φίλους και τους συγγενείς τους την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου, στους Αγίους Ισιδώρους (δείτε εδώ ποιος είναι ο λόγος που όλα έγιναν τόσο βιαστικά).

Μπορεί μέχρι τώρα να ήταν προσεκτικοί σε όσα δημοσίευσαν στα social media και οι κοινές τους και δημόσιες εμφανίσεις να ήταν λίγες, ωστόσο από τη στιγμή που έγινε η ανακοίνωση, οι δυο τους "ανοίγονται" όλο και περισσότερο στους θαυμαστές τους.

Η νέα ανάρτηση του Γιώργου Αγγελόπουλου με την Δήμητρα Βαμβακούση πριν τον γάμο

Παράδειγμα αυτού είναι οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν όλο και πιο συχνά στα προφίλ τους στο Instagram. Μάλιστα, την Δευτέρα 18/9 ο Ντάνος ανέβασε άλλη μία. Το ζευγάρι έκανε βόλτα στην παραλία και στάθηκε για λίγο μπροστά από τα κύματα, με τον Survivor να κοιτά στα μάτια την καλή του και να "λιώνει".

Αγγελόπουλος Βαμβακούση ανάρτηση πριν το γάμο

Τα δύο "βαριά" ονόματα που δεν κάλεσαν

Το προσκλητήριο έχει δημοσιεύσει ήδη ο κουμπάρος τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram (δείτε το εδώ) και οι πρώτες πληροφορίες για το μυστήριο και το γλέντι έχουν διαρρεύσει.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του ΑΝΤ1, Πρωινό, και του Γρηγόρη Μπάκα, ο γάμος θα είναι ανοιχτός και οι καλεσμένοι (οι οποίο θα είναι περίπου 600) έχουν λάβει το προσκλητήριο ηλεκτρονικά, μέσω κινητού. Το ζευγάρι έχει ήδη επιλέξει νυφικό (δείτε τις δηλώσεις της Δήμητρας) και κοστούμι (δείτε τι θα φορέσει ο Ντάνος), ενώ έχουν επιλέξει και το πρόσωπο που θα τους επιμεληθεί το χτένισμα την ημέρα εκείνη και δεν είναι άλλος από τον Τρύφωνα Σαμαρά.

Όσον αφορά στο γλέντι, έχουν κλείσει να τραγουδήσει Γιώργος Τσαλίκης, με τον οποίο ο νικητής του πρώτου Survivor είναι πολύ καλός φίλος.

Δείτε επίσης: «Οι πρόβες έχουν καθυστερήσει γιατί η μητέρα του...» - Αποκαλύψεις λίγο πριν τον γάμο Αγγελόπουλου & Βαμβακούση

Πολλά σχόλια έχουν γίνει σχετικά με τους καλεσμένους καθώς εκτός του ότι είναι πάρα πολλοί, έχουν προσκαλέσει και πρόσωπα που δεν γνωρίζουν. Όπως για παράδειγμα η Μπέττυ Μαγγίρα, η Σία Κοσιώνη κ.α.

Δυο πρόσωπα ωστόσο που πολλοί περίμεναν πως θα δουν στον γάμο είναι ο Κούλλης Νικολάου αλλά και ο Γιώργος Λιανός.

Ο παρουσιαστής του Survivor δήλωσε μάλιστα με χιούμορ στις κάμερες: «Δεν καταλαβαίνω γιατί να με καλέσει στον γάμο του. Να είναι καλά τα παιδιά, καλά στέφανα τους εύχομαι. Κάλεσε όλον τον ΣΚΑΪ εκτός από μένα; Τώρα θα το πάρω προσωπικά. Τώρα θέλω να πάω!».

Από την άλλη ο Κούλλης Νικολάου με τον οποίο έχει συνεργαστεί ο Γιώργος Αγγελόπουλος και συμπρωταγωνιστεί επίσης μαζί του φέτος στην Γη της Ελιάς, είπε «Μέχρι στιγμής δεν με έχει καλέσει στο γάμο του ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Δεν το ήξερα και με πήρε τηλέφωνο μια δημοσιογράφος και με ρώτησε “θα πάτε στο γάμο του Αγγελόπουλου;” και της λέω “τι;”».