«Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου, μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά» - Η αποκάλυψη του Βασίλη Σπανούλη για την 7η εγκυμοσύνη και την Ολυμπία Χοψονίδου

Είναι έτοιμοι να γίνουν ξανά γονείς;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου, μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά» - Η αποκάλυψη του Βασίλη Σπανούλη για την 7η εγκυμοσύνη και την Ολυμπία Χοψονίδου

Το βράδυ της Κυριακής 17/9 πραγματοποιήθηκε η τελετή για την απόσυρση της φανέλας του Βασίλη Σπανούλη, σε κλίμα βαθιάς συγκίνησης, με τον μπασκετμπολίστα να μη μπορεί να κρύψει τα δάκρυά του (δείτε εδώ τα λόγια του και τη στιγμή που αγκαλιάζει τη σύζυγο και τα παιδιά του).

Μόλις εκείνη τελείωσε, ο ίδιος παραχώρησε μερικές δηλώσεις στις κάμερες και κάποιες από αυτές κατάφερε να τις εξασφαλίσει το Happy Day. Μίλησε, λοιπόν, για την Ολυμπία Χοψονίδου, τη γυναίκα που του άλλαξε τη ζωή (δείτε εδώ πώς εμφανίστηκε δίπλα του), αλλά και για τα 6 του "μωρά", απαντώντας για το ενδεχόμενο μία ακόμη εγκυμοσύνης.

Η αποκάλυψη του Βασίλη Σπανούλη για το 7ο παιδί του με την Ολυμπία Χοψονίδου

«Μόνο ευλογία, συγκίνηση και περηφάνια νιώθω για όλα αυτά που έχω ζήσει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Το νούμερο 7 για εμένα ήταν αυτό που συνέδεσε τις περισσότερες επιτυχίες μου με τον Ολυμπιακό και στην Εθνική. Έχω γεννηθεί στις 7 Αυγούστου. Ευχαριστώ τον Θεό που με έκανε να περάσω μία τέτοια διαδρομή», είπε αρχικά για την βραδιά που του αφιέρωσε η ομάδα του.

Και έπειτα εξομολογήθηκε: «Είχα ως πρότυπο τον πατέρα μου, που τον έχασα σε μικρή ηλικία, αλλά πιστεύω ότι όλα γίνονται για κάποιον λόγο. Είχα τη δύναμη να το ξεπεράσω με τη βοήθεια της μητέρας του και του αδελφού μου. Ελπίζω από εκεί ψηλά να είναι πολύ υπερήφανος».

Για την οικογένειά του, επισήμανε: «Η Ολυμπία έχει έρθει σχεδόν σε όλους μου τους αγώνες. Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο άνθρωπός μου. Μου χάρισε έξι υπέροχα παιδιά. Ό,τι κι αν πω για την Ολυμπία είναι λίγο. Είναι ένας ήρωας, ένας εκπληκτικός άνθρωπος και μία εκπληκτική μητέρα», όμως για το ενδεχόμενο ενός ακόμη παιδιού, κεξαθάρισε: «Δεν υπάρχει περίπτωση να δούμε την οικογένεια να μεγαλώνει».