Καλημέρα Ελλάδα: Αποχώρησε νωρίτερα ο Γιώργος Παπαδάκης - Η ανακοίνωση για την υγεία του

Τι συνέβη;

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Καλημέρα Ελλάδα: Αποχώρησε νωρίτερα ο Γιώργος Παπαδάκης - Η ανακοίνωση για την υγεία του

Δύσκολη ημέρα είναι η σημερινή (19/9) για τον Γιώργο Παπαδάκη, καθώς ο ίδιος βγήκε στον αέρα του Καλημέρα Ελλάδα στον ΑΝΤ1, ενώ είναι βαριά άρρωστος και μιλούσε με δυσκολία. Έμεινε, όμως, σχεδόν μέχρι το τέλος, αλλά λίγο πριν η εκπομπή ολοκληρωθεί αποφάσισε πως δεν μπορεί να αντέξει άλλο και αποχώρησε νωρίτερα.

Δείχνοντας το θερμόμετρο στην Μαρία Αναστασοπούλου, αλλά και στις κάμερες, εξήγησε πως έχει ανεβάσει πυρετό και η φωνή του δεν έβγαινε. Η συνάδελφός του τον παρότρυνε να επιστρέψει στο σπίτι του για να ξεκουραστεί, ελπίζοντας πως αύριο θα επιστρέψει δριμύτερος.

Δείτε επίσης: «Ξεπερνάμε τα όρια της ελαφρότητας» - Το ξέσπασμα του Γιώργου Παπαδάκη για τα αποκλειστικά για τις πίτσες και τα μπουρμπουάρ του Κασσελάκη

Η ανακοίνωση του Γιώργου Παπαδάκη για την κατάσταση της υγείας του

«Μαράκι λέω να την κάνω με ελαφρά πηδηματάκια. Είμαι με ένα θερμόμετρο εδώ και τελευταία μέτρηση ήταν 38,3. Έχω κάνει 5 τεστ, δεν έχω κορωνοϊό αλλά έχω μία γρίπη. Η φωνή μου είναι…», είπε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής και η Μαρία Αναστασοπούλου του απάντησε: «Πήγαινε να ξεκουραστείς και αύριο 5:45 σε θέλουμε έτοιμο. Γιώργο, περαστικά σου».

Αυτό είναι το σπίτι του στην Πεντέλη

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να έχει σαν δεύτερο σπίτι του το στούντιο του ΑΝΤ1 και το πλατό της εκπομπής του "Καλημέρα Ελλάδα", ωστόσο εκεί που χαλαρώνει πραγματικά είναι η μονοκατοικία του στην Πεντέλη. Μπορεί ο ίδιος να δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες από εκεί στα social media του, ωστόσο ο γιος του, Φοίβος (δείτε εδώ τον αδερφό του, Ιάσονα), έχει δείξει αρκετές πλευρές αυτού μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Πρόκειται για έναν χώρο που συνδυάζει το μοντέρνο με την κομψότητα, ενώ είναι αρκετά μίνιμαλ. Έχει τζάκι και πισίνα στον κήπο, ο οποίος τον χειμώνα γεμίζει με χιόνια, χαρίζοντας ένα μαγευτικό και χαλαρωτικό τοπίο στην οικογένεια, η οποία περνά πολύ χρόνο εκεί.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης: Αγκαλιά με την Αγγελική Νικολούλη στην Νάξο - Αποκλειστικές φωτογραφίες