«Έχω παχύνει» - Η εξομολόγηση της Χριστίνας Μπόμπα και ο αριθμός των κιλών που πήρε το διάστημα της αποχής της από τα social media

Τι συμβαίνει με το νέο σπίτι

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Χριστίνα Μπόμπα επέστρεψε στα social media 1,5 μήνα μετά την αποχή της (δείτε εδώ την πρώτη της ανάρτηση). Για να μπορέσει να επαναφέρει την επικοινωνία της με τους ακόλουθούς της, αποφάσισε την Δευτέρα 18/9 να κάνει ένα Q & A στο προφίλ της στο Instagram, απαντώντας στις περισσότερες από τις ερωτήσεις του κοινού για τη ζωή της όσο εκείνη απουσίαζε.

Μία από τις ερωτήσεις που δέχθηκε, αφορούσε τον λόγο της αποχής της και εάν αυτή συνδέεται με νέα εγκυμοσύνη (δείτε εδώ τι απάντησε), ωστόσο πολλοί ήταν εκείνοι που την ρωτούσαν για την αλλαγή στην εικόνα της και την ανανεωμένη της όψη.

Η αλλαγή στην εμφάνιση της Χριστίνας Μπόμπα και τα κιλά που πήρε

Μία ακόλουθος, μάλιστα, δήλωσε πως την βλέπει αρκετά αδυνατισμένη, με την Influencer να αποκαλύπτει πως, αντίθετα με το πως φαίνεται, έχει πάρει κάποια κιλά και δεν δίστασε να πει τον αριθμό. Παρόλα αυτά, τόνισε πως το γεγονός πως είναι ψυχικά καλά, αντικατοπτρίζεται εξωτερικά και γι' αυτό "λάμπει".

«Έχω παχύνει, είμαι πάλι + 10 kg από τα κανονικά μου. Αλλά ευχαριστώ πολύ. Είναι που είμαι καλά και φαίνεται μάλλον», ανέφερε.

Χριστίνα Μπόμπα κιλά
Instagram / Χριστίνα Μπόμπα

Σε άλλο σημείο, απάντησε και για τις δίδυμες κόρες της, εξηγώντας πως ακόμη δεν θα πάνε σχολείο, ενώ έκανε και ένα update για την ανακαίνιση στο σπίτι της στην Αθήνα:

«Το σπίτι μας δεν είναι έτοιμο ακόμα! Είμαστε σε ένα ενδιάμεσο σπίτι γιατί από τότε που γεννήσαμε και μας βγάλανε από ‘κείνο το σπίτι που μέναμε κι έχουμε κάνει πολλές μετακομίσεις μέχρι να καταλήξουμε. Πιστεύουμε ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουμε μπει στο σπιτάκι μας και θα αράξουμε Γιατί αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να πάνε σε άλλο σπίτι έχουν πάει ήδη σε πάρα πολλά».