Με δεμένο δάχτυλο στην κουζίνα του Πάμε Δανάη - Επέστρεψε μετά τα δύο ατυχήματα ο Τίμος Ζαχαράτος

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Με δεμένο δάχτυλο στην κουζίνα του Πάμε Δανάη - Επέστρεψε μετά τα δύο ατυχήματα ο Τίμος Ζαχαράτος

Ο Τίμος Ζαχαράτος απουσίαζε χθες, Δευτέρα 18/9, από την εκπομπή του MEGA, Πάμε Δανάη, και η Δανάη Μπάρκα μαγείρεψε στη θέση του μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Κι αυτό, διότι ο διάσημος σεφ έπαθε δύο απανωτά ατυχήματα την περασμένη Παρασκευή και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο (δείτε εδώ αναλυτικά τι συνέβη).

Την Τρίτη 19/9, ωστόσο, επέστρεψε με περίσσιο ενθουσιασμό και κέφι, παρά τον τραυματισμό του. Μάλιστα, εξήγησε τι συμβαίνει με το δεμένο του δάχτυλο και ποια είναι η κατάστασή του.

Η επιστροφή του Τίμου Ζαχαράτου μετά τα ατυχήματά του στο Πάμε Δανάη

«Μια χαρά είμαι, τέλεια. Το δάχτυλο είναι καλά, θέλει λίγη προσοχή, αλλά είμαι οκ, δεν έχω κάτι», είπε χαρακτηριστικά.

«Θα τον παντρευόμουν»

Το βράδυ της Δευτέρας 20/6 η Δανάη Μπάρκα βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Night Out» και δεν παρέλειψε να αναφερθεί για όλους και για όλα. Μάλιστα η παρουσιάστρια έκανε και κάτι αρκετά παράτολμο, καθώς χτύπησε τατουάζ στον αέρα της εκπομπής.

Μετά από πολύωρη συζήτηση ο Θεοχάρης Ιωαννίδης ξεκίνησε τις ακατάλληλες ερωτήσεις. Εκείνη παραδέχτηκε μια σειρά από πράγματα που δύσκολα εξομολογούνται οι άνθρωποι της τηλεόρασης.

Η παρουσιάστρια τόνισε ότι την ενοχλεί να αναφέρουν συνέχεια το όνομα της μαμάς της, ενώ παραδέχτηκε πως έχει βγει ραντεβού με λάθος άτομο, διότι τους μπέρδεψε.

Ενώ όταν ρωτήθηκε ποιον από τους συνεργάτες θα παντρευόταν, ποιον θα κράταγε για σχέση ποιος θα ήταν ο κουμπάρος εκείνη απάντησε, τον Τίμο Ζαχαράτο, τον Γιώργο Κρικοριάν και τον Άρη Καβατζίκη αντίστοιχα.

Μετά από λίγα λεπτά ο Τίμος Ζαχαράτος εμφανίστηκε από το πουθενά και της έκανε έκπληξη. «Περνάμε πολύ ωραία, δεθήκαμε πολύ γρήγορα» είπε η Δανάη για τον σεφ της εκπομπής της ενώ αποκάλυψε ότι τον είδε κατά τύχη στο δοκιμαστικό και του έστειλε μήνυμα πριν καν πάει στην εκπομπή.

Όπως είπαν και οι δύο, δεν τους ενοχλεί ο ντόρος γύρω από τη σχέση τους διότι όπως είπε ο Τίμος υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στον κόσμο.