''Σάστισε'' όταν ερωτήθηκε για την προσωπική του ζωή - Η απάντηση του Αλέξανδρου Ρήγα

Η ευχή που του έδωσε η Φαίη Σκορδά

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
''Σάστισε'' όταν ερωτήθηκε για την προσωπική του ζωή - Η απάντηση του Αλέξανδρου Ρήγα

Την Τρίτη 19/9 ο Αλέξανδρος Ρήγας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή Fay's Time με τον σεναριογράφο να κάνει δηλώσεις τόσο για τα επαγγελματικά του και την παράσταση, που ανεβάζει στη Θεσσαλονίκη, όσο και για άλλα κομμάτια της ζωής του (δείτε εδώ το πραγματικό του όνομα).

Αφού ο ίδιος μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες, που μέχρι σήμερα έχει κάνει, στη συνέχεια η Φαίη Σκορδά άδραξε την ευκαιρία και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, η οποία δεν είναι ιδιαίτερα εμφανής.

Από τη μεριά του ο Αλέξανδρος Ρήγας έκανε σαφές, πως δεν αισθάνεται άνετα να μιλάει για το κομμάτι αυτό, καθώς όταν του ευχήθηκε η παρουσιάστρια ''Έναν μεγάλο έρωτα'' εκείνος απάντησε «Τώρα; Τώρα μεγαλώσαμε...».

Οι δηλώσεις του Αλέξανδρου Ρήγα για την προσωπική του ζωή

«Ναι δεν υπάρχει λόγος φαντάζομαι, όχι φαντάζομαι...δεν υπάρχει λόγος. Το επιβάλλει η ζωή...δεν έχει να κάνει με το θέμα υγείας μου», είπε μεταξύ άλλων ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Το πρόβλημα υγείας του

«Ήταν πρακτικό. Γιατί αντιμετωπίζουμε τον θάνατο ως μακάβριο; Γιατί είναι μακάβριο να κάνεις τη διαθήκη σου; Ναι, την έχω κάνει. Μπορεί να γίνει μία αναθεώρηση. Δεν υπάρχει και καμία περιουσία. Το θεωρώ πρακτικό, γιατί το ατύχημα, ο θάνατος, το συμβάν μπορεί να καραδοκεί ανά πάσα στιγμή. Έπαιξε ρόλο η δική μου ασθένεια. Ο θάνατος κάποιων ανθρώπων που έχουν υπάρξει κοντινά στη ζωή σου, σε επηρεάζει έτσι κι αλλιώς, σε πολλά πράγματα. Σίγουρα σου υπενθυμίζει ότι το τρένο μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή χωρίς να σε ρωτήσει.

Άρα, το να προετοιμάζεσαι δεν είναι κακό, ούτε μακάβριο. Ίσως μερικές φορές μπορεί να είναι απελευθερωτικό γιατί μπορεί να θυμάσαι κάθε μέρα ότι πρέπει να κάνεις πράγματα που αγαπάς, που σου αρέσουν. Τώρα δεν φοβάμαι τον θάνατο, είμαι θυμωμένος, πολύ. Γιατί να πρέπει να πεθαίνουμε; Θα τελειώσει όλο αυτό και όσοι σ' αγαπάνε θα συνεχίζουν να πίνουν καφέ, να κάνουν έρωτα... Ότι θα υπάρχει η ζωή χωρίς εσένα δεν έχει έναν θυμό;», είπε χαρακτηριστικά.

Η μεγάλη απώλεια βάρους του

Και λίγο αργότερα επισήμανε για την απώλεια βάρους του η οποία απασχόλησε πολύ: «Ήθελα να χάσω βάρος. Εύκολα γίνεται όταν βλέπεις την αλλαγή πάνω σου. Μου άρεσε που έβλεπα την αλλαγή πάνω μου. Δεν έχω φτάσει ακόμη στον προορισμό μου. Έκανα αυτό που ξέρουμε όλοι, άμα κόψεις αυτά που σου αρέσουν θα χάσεις. Το κάνω περίπου 14 μήνες. Άμα πεινάω νευριάζω, αλλά φροντίζω να τρώω πράγματα που δεν θα με πειράξουν πολύ», εξήγησε.