Είναι γνωστός στον χώρο για πάνω από 30 χρόνια ως Αλέξανδρος Ρήγας - Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα

Καμία σχέση!

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Είναι γνωστός στον χώρο για πάνω από 30 χρόνια ως Αλέξανδρος Ρήγας - Αυτό είναι το πραγματικό του όνομα

Ο Αλέξανδρος Ρήγας, την Τετάρτη 6/9, βρέθηκε ως καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής της ΕΡΤ, Στούντιο 4, και συζήτησε μαζί με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου (δείτε εδώ το πρόβλημα υγείας της) και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο για πολλές και άγνωστες πτυχές της ζωής του μέχρι τώρα.

Αποκάλυψε, δηλαδή, πως έχει ήδη ετοιμάσει τη διαθήκη του (δείτε εδώ την εξομολόγησή του), ενώ κατά τη διάρκεια της συζήτησης με τους δύο παρουσιαστές, αποκαλύφθηκε και το πραγματικό του όνομα. Μπορεί όλοι να τον φωνάζουν Αλέξανδρο, όμως έχει βαφτιστεί αλλιώς.

Ποιο είναι το πραγματικό όνομα του Αλέξανδρου Ρήγα

«Είσαι στη δουλειά 30 τόσα χρόνια, από το 1990, κι όμως ενώ σε ξέρουμε, δεν σε ξέρουμε. Έλεγα σε έναν συνάδελφο ότι ο Αλέξανδρος λέγεται Γιώργος. Το έχεις πει και μόνος σου. Γεώργιος Ρήγας. Και μου λέει "ορίστε;". Θέλω να πω ότι ενώ σε ξέρει κάποιος, δεν σε ξέρει που είσαι, που μεγάλωσες, ότι ήρθες εδώ ως φοιτητής», είπε χαρακτηριστικά ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος, με τον ίδιο να απαντά:

«Ίσως επειδή με το κοσμικό, με το παρασκηνιακό κομμάτι της δουλειάς δεν είχα και ποτέ πολύ καλή σχέση. Ούτε ιδιαίτερα κοσμικός ήμουν. Τότε με τα θεατρικά έβγαινα πιο πολύ για να υποστηρίξω τις δουλειές, αλλά το ιδανικό μου δεν είναι να δίνω συνεντεύξεις».

Αυτή είναι η καταγωγή του

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ηθοποιός και σεναριογράφος γεννήθηκε στην Αθήνα στις 5 Μαΐου του 1965 και είναι 58 ετών. Γεννήθηκε στην Αθήνα, επομένως η καταγωγή του είναι ελληνική.