Με το χαμόγελο μέχρι τα αυτιά στο καμαρίνι του - Η πρώτη συναυλία του Μουζουράκη μετά τη γέννηση της κόρης του

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Πάνος Μουζουράκης πριν από λίγες ημέρες έγινε για πρώτη φορά πατέρας, καθώς η αγαπημένη του Μαριλού Κόζαρη έφερε στον κόσμο την κορούλα τους, ένα υγιέστατο κοριτσάκι 4 κιλών (δείτε εδώ την πρώτη φωτογραφία της).

Παράλληλα με την ευτυχισμένη οικογενειακή ζωή του Πάνου Μουζουράκη συνεχίζεται και η καλοκαιρινή περιοδεία του, καθώς τη Δευτέρα 18/9 ο ίδιος τραγούδησε στο Βεάκειο θέατρο με τον αποκλειστικό φακό του Youweekly.gr να είναι παρών.

Η συναυλία του Πάνου Μουζουράκη λίγο μετά τη γέννηση της κόρης του

Ο Πάνος Μουζουράκης απαθανατίστηκε στα καλύτερα του τόσο επί σκηνής, όσο και πίσω στο καμαρίνι του να ''λάμπει'' από ευτυχία στο πλευρό καλών φίλων και συνεργατών του - με τη γέννηση της κόρης του να έχει συμβάλλει ασφαλώς στην ευτυχία του.

Πάνος Μουζουράκης συναυλία
Πάνος Μουζουράκης - Βεάκειο

«Το μωρό μοιάζει...»

Η Σύλβια Δεληκούρα, καλή φίλη της φαρμακοποιού βρέθηκε στο μαιευτήριο για να ευχηθεί στο ζευγάρι. Μάλιστα, μιλώντας στην εκπομπή Πάμε Δανάη, έκανε αποκαλύψεις σχετικά με το κλίμα που επικρατούσε στην ιδιωτική κλινική.

Όπως αποκάλυψε η ηθοποιός το μωρό μοιάζει στην Μαριλού Κόζαρη, ενώ ανέφερε «Χθες ήμασταν εκεί από το πρωί μέχρι που ήρθε η μπέμπα. Έζησα όλη τη χαρά και την αγωνία, πήγαν όλα πολύ καλά, είναι όλοι πολύ ευτυχισμένοι».

«Ο Πάνος είναι πολύ στοργικός, είναι σαν χαμένος, η ευτυχία όλη και το χάσιμο, που δεν το έχει συνειδητοποιήσει, είναι καταπληκτικό όταν τον κοιτάς» έκανε γνωστό.