ΑΝΤ1: Εκτός Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης - Η ανακοίνωση της Μαρίας Αναστασοπούλου

Τι συμβαίνει

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
ΑΝΤ1: Εκτός Καλημέρα Ελλάδα ο Γιώργος Παπαδάκης - Η ανακοίνωση της Μαρίας Αναστασοπούλου

Έναρξη έκανε η εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα σήμερα Τετάρτη 20/9 χωρίς τον Γιώργο Παπαδάκη. Η Μαρία Αναστασοπούλου καλημέρισε τους τηλεθεατές της ενημερώνοντας πως θα έχει στον πλευρό της τον Γιώργο Γρηγοριάδη.

Ο παρουσιαστής από χθες Τρίτη 19/9 ήταν αδιάθετος, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει νωρίτερα από το πλατό, καθώς όπως αποκάλυψε είχε 38,3 πυρετό - δείτε εδώ την στιγμή της αποχώρησης του.

Η ανακοίνωση της Αναστασοπούλου για τον Παπαδάκη

«Ο Γιώργος μας ήταν, όπως διαπιστώσατε και χθες, αδιάθετος, οπότε ξεκουράζεται για λίγο και θα επιστρέψει δριμύτερος. Μαζεύει δυνάμεις, του δίνουμε τις βιταμίνες του», είπε η Μαρία Αναστασοπούλου.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο συνεργάτης της, τους παρακολουθεί από το σπίτι του.

Αυτό είναι το σπίτι του στην Πεντέλη

Ο Γιώργος Παπαδάκης μπορεί να έχει σαν δεύτερο σπίτι του το στούντιο του ΑΝΤ1 και το πλατό της εκπομπής του "Καλημέρα Ελλάδα", ωστόσο εκεί που χαλαρώνει πραγματικά είναι η μονοκατοικία του στην Πεντέλη. Μπορεί ο ίδιος να δημοσιεύει σπάνια φωτογραφίες από εκεί στα social media του, ωστόσο ο γιος του, Φοίβος (δείτε εδώ τον αδερφό του, Ιάσονα), έχει δείξει αρκετές πλευρές αυτού μέσα από το προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Πρόκειται για έναν χώρο που συνδυάζει το μοντέρνο με την κομψότητα, ενώ είναι αρκετά μίνιμαλ. Έχει τζάκι και πισίνα στον κήπο, ο οποίος τον χειμώνα γεμίζει με χιόνια, χαρίζοντας ένα μαγευτικό και χαλαρωτικό τοπίο στην οικογένεια, η οποία περνά πολύ χρόνο εκεί.

Δείτε επίσης: Γιώργος Παπαδάκης: Αγκαλιά με την Αγγελική Νικολούλη στην Νάξο - Αποκλειστικές φωτογραφίες