Άννα Βίσση για Νίκο Καρβέλα: «Θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι, απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος: το σεξ»

Σε μία εξομολόγηση καρδιάς

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η Άννα Βίσση παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vogue και κάποιες από τις ερωτήσεις που δέχθηκε αφορούν την προσωπική της ζωή, τον έρωτα και τους συντρόφους της. Τα λόγια της, λοιπόν, προβλήθηκαν μέσα από την εκπομπή του MEGA, Ελένη, την Τετάρτη 20/9, και πολύ ενδιαφέρον προκάλεσε η εξομολόγηση για το Νίκο Καρβέλα.

Η τραγουδίστρια, δηλαδή, αποκάλυψε πως ο έρωτας δεν έχει πεθάνει ανάμεσά τους, ωστόσο αυτό που τους έχει κρατήσει χώρια είναι το ερωτικό κομμάτι (δείτε εδώ το φιλί στο στόμα που αντάλλαξαν σε συναυλία τους).

Η εξομολόγηση της Άννας Βίσση για τη σχέση της με το Νίκο Καρβέλα

«Μη με ρωτήσεις για τον έρωτα. Δε με ενδιαφέρει σ’ αυτήν τη φάση της ζωής μου. Άλλωστε τον έχω πολυτραγουδήσει! Ποτέ δε με αφορούσε και πολύ, εδώ που τα λέμε. Ήταν πάντα η δεύτερη προτεραιότητά μου. Δε με έσερνε από τη μύτη. Η μουσική με σέρνει από τη μύτη.

Με τον Καρβέλα, βέβαια, νομίζω ότι θα είμαστε αιώνια ερωτευμένοι ο ένας με τον άλλο. Απλώς μας είχε τελειώσει το πρακτικό μέρος του έρωτα: το σεξ δηλαδή. Η φύση σ’ το παίρνει κάποια στιγμή και αυτό. Έρχεται και σου λέει: Μπάστα, πάει αυτό. Και δεν είναι κακό. Αντιθέτως, οι άνθρωποι φοβούνται να παραδεχτούν πράγματα σαν αυτά. Από ανασφάλεια; Από στενομυαλιά; Και βασικά από αυτό που μας έχει μάθει η θρησκεία και οι άνθρωποι που μας μεγάλωσαν. Ενώ είναι απλά πράγματα που τα διδάσκει η φύση και μόνο…», αναφέρει.

Δείτε επίσης; «Είναι ένας άνθρωπος, που όταν το δω δεν...» - Άγνωστο παρασκήνιο για τις σχέσεις Βίσση & Φραγκολιά μετά το χωρισμό τους