«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο οπότε...» - Η αποκάλυψη της Γιούλικας Σκαφιδά για την εγκυμοσύνη της

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο οπότε...» - Η αποκάλυψη της Γιούλικας Σκαφιδά για την εγκυμοσύνη της

Έγκυος στο πρώτο της παιδάκι είναι η Γιούλικα Σκαφιδά με το ευχάριστο γεγονός να ανακοινώνεται με μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, σε φωτογραφία όπου η ίδια πόζαρε χαμογελαστή με την φουσκωμένη της κοιλίτσα - δείτε την ανάρτηση.

Όπως ήταν φυσικό οι ευχές έπεσαν σαν αστραπή, ενώ οι εκπομπές σχολίασαν το γεγονός στέλνοντας με τη σειρά τους τις ευχές τους. Η ηθοποιός τους άφησε όλους άφωνους, αφού κανείς μέχρι και σήμερα δεν γνωρίζει κάτι σχετικά με την προσωπική της ζωή.

Καλεσμένη μάλιστα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη ανακοίνωσε στο πλατό φανερά ενθουσιασμένη ποιο είναι το φύλο του μωρού που έχει μέσα στην κοιλίτσα της και θα φέρει στον κόσμο σε δυο περίπου μήνες.

Οι δηλώσεις της Γιούλιας Σκαφιδά για την εγκυμοσύνη της

«Τα γυρίσματα ξεκίνησαν τον Μάρτιο οπότε, ήταν πάρα πολύ νωρίς για να μου δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα η εγκυμοσύνη. Ανακοίνωσα στους συναδέλφους μου ότι είμαι έγκυος πριν μερικές ημέρες. Χαρήκαμε όλοι πάρα πολύ. Αλλάξαμε λίγο τη γκαρνταρόμπα μου γιατί κάποια ρούχα, ειδικά τα παντελόνια της εποχής που ήταν ψηλόμεσα, δε μου έκανα πια και συνεχίσαμε ως έχει. Δεν άλλαξε κάτι ούτε στον τρόπο που δουλεύουμε, ούτε στις ώρες. Δεν έχει αλλάξει τίποτα», αποκάλυψε η μέλλουσα μανούλα.

Οι αποκαλύψεις της Δανάης Μπάρκα για την εγκυμοσύνη της Γιούλικα Σκαφιδά

«Από σήμερα είμαι θεία. Είμαι η θεία Δανάη», ανέφερε αρχικά.

Για να αποκαλύψει; «Με πήραν χθες οι φίλοι μου να μαγειρέψω γιατί έρχονται. Είμαι στην κουζίνα μου, με τα θέματά μου, χτυπάει το τηλέφωνο και μου ακούω τον Άρη, "τι έγινε αγάπη μου;" λέω "τι έγινε;". "Αγάπη μου είδες την ανάρτηση της Γιούλικας; Είναι έγκυος". Λέω "Άρη μου τις λές; Η Γιούλικα είναι δικός μου άνθρωπος. Δεν γίνεται". Και μπαίνω, την παίρνω κατευθείαν. Τι κλάμα έριξα, πλάνταξα, δεν το πίστευε.

Η Γιούλικα είναι ένα σπάνιο πλάσμα από μία συγκλονιστική οικογένεια. Την έχω στη ζωή μου τα τελευταία αρκετά χρόνια, δεν κάνουμε κολλητή παρέα κάθε μέρα, αλλά έχουμε τρομερή αγάπη. Πέρσι την είχα συναντήσει στην Καλαμάτα και όντως μου είχε εκμυστηρευτεί ότι το σκέφτεται. Εγώ βούρκωνα από τότε. Κάποια στιγμή όταν έκανα την κρυοσυντήρηση είχαμε μιλήσει, είχαμε ανταλλάξει μηνύματα».

Και συνέχισε: «Παιδιά την παίρνω χθες, δεν ξέρω αν εγώ την ίδια πιο όμορφη από ποτέ ή αν είναι, αλλά την είδα τόσο ευτυχισμένη. Μου φαίνεται αδιανόητο το ότι σε δυο μήνες ένας άνθρωπος θα κρατάει ένα μωρό αγκαλιά. Δεν το έμαθε κανείς μας. Η Γιούλικα γέλαγε που έκλαιγα εγώ, τρελάθηκα της έλεγα το παιδί που είναι. Τρελάθηκα δεν το πίστευα. Μου αποκάλυψε το φύλο αλλά δεν μπορώ να το πω, δεν πήρα την άδεια».