«Δε με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ, το έχω εγκαταλείψει» - Το ξεκαθάρισμα της Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

Τι είναι αυτό, που αναζητάει

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δε με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ, το έχω εγκαταλείψει» - Το ξεκαθάρισμα της Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

Την Πέμπτη 21/9 η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα του Super Κατερίνα την ώρα, που η ίδια μιλούσε για μία άλλη γυναίκα πήρε το λόγο και αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό της ζήτημα, το κομμάτι του γάμου και της συντροφικότητας.

Η παρουσιάστρια πολύ συχνά αναφέρεται στις σχέσεις του παρελθόντος, στην επιθυμία της να γίνει μητέρα, αλλά και στο κομμάτι του γάμου, που μέχρι πρότινος ήταν και αυτό στις προτεραιότητες της.

Δείτε επίσης: «Θέλω κάποιον να με κοιτάει όπως εγώ κοιτώ...» - Σε ρομαντική διάθεση η Κατερίνα Καινούργιου στο Παρίσι

Αυτή τη φορά η Κατερίνα Καινούργιου έκανε γνωστό, πως δεν την ενδιαφέρει πια να παντρευτεί, αλλά να έχει έναν σύντροφό ζωής, καθώς έχει και κάποιες φοβίες, όταν η ίδια μένει μόνη της στο σπίτι της.

Οι δηλώσεις της Κατερίνας Καινούργιου για την προσωπική της ζωή

«Δε με ενδιαφέρει πια να παντρευτώ, το έχω εγκαταλείψει αυτό το όνειρο. Αλλά, ένας από τους λόγους που θέλω να συγκατοικήσω με κάποιον είναι για να σκοτώνει τις κατσαρίδες. Νιώθω ανασφάλεια αν είμαι μόνη μου. Μια φορά τώρα, στο σπίτι μου στο κέντρο πέρυσι, βρήκα κατσαρίδα, η οποία μπήκε από το πλυντήριο πιάτων, και πήρα τον αδελφό μου. Κλέφτης να έμπαινε - χτύπα ξύλο - νομίζω πιο χαλαρή θα ήμουν. Είχε φτερά», είπε η Κατερίνα Καινούργιου,

Η Καινούργιου "σπάει" τη σιωπή της για το φημολογούμενο νέο της σύντροφο

Μετά από ένα όμορφο και ήρεμο καλοκαίρι που πέρασε δίπλα στα αγαπημένα της πρόσωπα, ταξιδεύοντας μέχρι και στην Μύκονο (δείτε φωτογραφίες με γοητευτικό άντρα), η Κατερίνα Καινούργιου επέστρεψε στην Αθήνα.

Με την επιστροφή της ωστόσο στην Αθήνα και στις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θέλησε να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα που κυκλοφόρησαν πριν από κάποιο διάστημα και ανέφεραν πως είναι με νέο σύντροφο και κάνουν διακοπές στην Αντίπαρο.

Συγκεκριμένα περιοδικό είχε εξώφυλλο φωτογραφία της από το νησί να περπατάει αγκαλιά με ψηλό γεροδεμένο άντρα. Ωστόσο, αυτό που δεν γνώριζαν είναι πως ο άντρας αυτός είναι ο αδερφός της, Πάνος Καινούργιος.

«Συγγνώμη που θα σας το χαλάσω, αλλά είναι ο… αδελφός μου! Από τις σπάνιες αγκαλιές που με παίρνει. Θα χαρεί η μαμά και ο μπαμπάς», έγραψε με χιουμοριστικό τρόπο η Κατερίνα Καινούργιου.

Κατερίνα Καινούργιου αδερφός

Κατερίνα Καινούργιου σύντροφος