Συμφιλιώθηκαν Κατσούλης και Τριαντάφυλλος - Τι ψιθύριζε στο αυτί του Σάκη όσο τον αγκάλιαζε

Τέλος στην κόντρα τους μετά από τόσους μήνες

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Το βράδυ της Πέμπτης 21 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Άλσος Περιστερίου η συναυλία του Γιώργου Τσαλίκη, στην οποία βρέθηκαν πολλοί και καλοί του φίλοι, ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Τριαντάφυλλος, που τραγούδησε, μάλιστα, στη σκηνή, αλλά και ο Σάκης Κατσούλης, ο νικητής του Survivor 4 και του Survivor All Star.

Ως γνωστόν, οι δύο τελευταίοι μετά την συμμετοχή του δεύτερου στο ριάλιτι επιβίωσης, τα "έσπασαν", διότι ο τραγουδιστής θεώρησε πως αθετήθηκε η υπόσχεση που είχαν δώσει και τελικά ο Σάκης Κατσούλης έκανε παρέα με τον Γιώργο Κόρομι, με τον οποίο έχει σοβαρή διαμάχη.

Μάλιστα, ο Τριαντάφυλλος, από εκεί που τον στήριζε τρελά, ανέφερε "τα γύρισε" τελείως. Παρόλα αυτά, σε πρόσφατη συνέντευξή του ο νικητής του παιχνιδιού, μαζί με την σύντροφό του, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, ανέφεραν πως δεν του κρατάνε καμία κακία, καθώς συμπεριφέρεται σαν παιδί (δείτε εδώ τι αποκάλυψαν για την κουμπαριά τους).

Η συμφιλίωση του Σάκη Κατσούλη και του Τριαντάφυλλου

Η συναυλία αυτή, ωστόσο, έγινε η αφορμή ώστε οι δύο άντρες να τα βρουν ξανά και να δώσουν τέλος στην κόντρα τους. Ο Τριαντάφυλλος ανέβηκε στη σκηνή και φώναξε τον παλιό του φίλο να ανέβει κι αυτός, κάνοντας το πρώτο βήμα και έπειτα μαζί κατέβηκαν και ξεκίνησαν τις αγκαλιές. Το στιγμιότυπο απαθανάτισε ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος ήταν επίσης εκεί.

«Α, πάλι εγώ φταίω;», ακούγεται να λέει ο Τριαντάφυλλος, ενώ ο Χανταμπάκης σημείωσε: «Τίποτα παιδιά, δεν έχει θέμα η υπόθεση», προσπαθώντας να κρυφακούσει τι έλεγε ο καλλιτέχνης στο αυτί του επιχειρηματία.

Δείτε επίσης: Ο Τριαντάφυλλος αποκάλυψε τον λογαριασμό του κινητού του: Πόσα πλήρωσε για να ψηφίζει την Μαριαλένα στο Survivor All Star