Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Shopping Star: «Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει... Χαλαρώστε λιγάκι»

«Είμαι αντικειμενική με τις βαθμολογίες που βάζω»

Ηλιάνα Παπαγεωργίου για Shopping Star: «Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει... Χαλαρώστε λιγάκι»

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει να γεμίζει τα απογεύματα μας με τις στυλιστικές της συμβουλές στην εκπομπή Shopping Star, έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του Breakfast@star. Η εκπομπή κάνει πρεμιέρα, για αυτή τη σεζόν, την Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου και αναμένουμε να δούμε πως θα εμφανιστεί η Ηλιάνα!

«Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει τη σεζόν, χαλαρώστε λιγάκι» δηλώνει

«Περνάμε πολύ ωραία στα γυρίσματα, τώρα αρχίζουμε και γνωριζόμαστε. Πολλοί τρελαίνονται για το Shopping Star και μάλιστα πολλοί άντρες. Εύχομαι τη φετινή σεζόν να είμαστε υγιείς, χαρούμενοι. Κάπως σκληρά έχουμε ξεκινήσει, χαλαρώστε λιγάκι».

Καθώς η παρουσιάστρια της εκπομπής για 7 χρόνια ήταν η Βίκυ Καγιά και τώρα την θέση της την ανέλαβε το γνωστό μοντέλο, ρωτήθηκε για το τι ακριβώς πρέπει να περιμένουμε από την ίδια και απάντησε. «Έχει χάρη, τσαχπινιά, πολλή πλάκα αλλά και πολλά tips μόδας. Στην πρεμιέρα θα δείτε εμένα για πρώτη φορά, ελπίζω να είστε καλοί μαζί μου».

Η Βίκυ Καγια μας συνήθισε σε αυστηρές κριτικές και βαθμολογίες, επομένως αναμένουμε να δούμε με ποια κριτήρια θα βαθμολογεί η Ηλιάνα. Η ίδια δήλωσε: «Είμαι αντικειμενική με τις βαθμολογίες που βάζω. Αυστηρή δεν έχω λόγο να είμαι, πολύ ελαστική δε μπορώ να είμαι, γιατί είναι διαγωνισμός. Οπότε, είμαι αντικειμενική. Βαθμούς κόβω όταν δεν προλάβει να κάνει κάτι η παίκτρια, οι βαθμοί χάνονται στην εκτέλεση».

Τι είχε δηλώσει για τις συγκρίσεις της με την Βίκυ Καγιά

Όταν δημοσιεύτηκε η αντικατάσταση της Βίκυς με την Ηλιάνα, οι συγκρίσεις δεν άργησαν να συμβούν. Η Ηλιάνα τοποθετήθηκε στην εκπομπή Super Κατερίνα λέγοντας: «Σύγκριση πάντα υπάρχει, η Βίκυ ήταν σε αυτό το project 7 χρόνια, έχει βάλει πραγματικά τη σφραγίδα της και τα πήγε καταπληκτικά. Oπότε εννοείται και θα γίνει, αλλά αυτό είναι ένα κομμάτι που δεν με αφορά. Δεν έχω πάρει την ευχή, αλλά είμαι σίγουρη ότι μου τη δίνει. Νομίζω ότι οι συγκρίσεις είναι περιττές, ο κάθε άνθρωπος θα κάνει το καλύτερο δυνατό που μπορεί» (διαβάστε περισσότερα εδω)

Ανυπομονούμε να δούμε αν όντως τελικά η Ηλιάνα μπορεί να τα κάνει όλα ΚΑΙ στο Shopping Star.