«Δεν το έχω πει ποτέ! Ήμασταν μαζί εκείνο το βράδυ...» - Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για το ατύχημα του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της συζύγου του

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Με αφορμή τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την υγεία του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, οι οποίες έγιναν γνωστές την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου (δείτε εδώ τι συμβαίνει), ο Γιώργος Λιάγκας, το πρωί της Παρασκευής 22/9, προχώρησε σε μία σπάνια αποκάλυψη για τη μοιραία μέρα του ατυχήματος του δημοσιογράφου, μέσα από την εκπομπή του στο κανάλι του ΑΝΤ1, Πρωινό.

Η αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για την ημέρα του ατυχήματος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη

«Ήμουν μαζί του εκείνο το βράδυ, δεν το έχω πει ποτέ. Ήμασταν μαζί σε ένα μαγαζί στη Γλυφάδα μια μεγάλη παρέα. Ήταν πορτιέρης στο συγκεκριμένο μαγαζί εκείνος τότε. Μετά είπαν πως θα πάνε σε άλλο μαγαζί, αλλά εγώ δούλευα το πρωί και δεν τους ακολούθησα, πήγα σπίτι μου. Ήμασταν μαζί, γελάγαμε, μιλάγαμε. Πήγε εκείνος μαζί τους.

Την άλλη μέρα το πρωί ξυπνάω και μαθαίνω την είδηση. Επειδή έχω δει και φωτογραφίες... είναι θαύμα ότι ζει και όχι μόνο ότι ζει. Έδιναν πιθανότητες οι γιατροί να ζήσει και να είναι φυτό. Είναι απόλυτα λειτουργικός. Τον έχω δει, έχω μιλήσει. Είναι ο άνθρωπος εξαιρετικά καλά για όλο αυτό που του συνέβη», είπε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Η σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της συζύγου του

Η κάμερα της εκπομπής του ALPHA, Super Κατερίνα, την ίδια ημέρα πρόβαλε στον αέρα βίντεο από την σπάνια τηλεοπτική εμφάνιση της συζύγου του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, Εβελίνα Βαρσάμη, η οποία δεν θέλησε να μιλήσει, ωστόσο ευγενικά απάντησε πως η υγεία του καλού της δείχνει να βελτιώνεται, ενώ επισήμανε πως περιμένει την απόφαση του δικαστηρίου για τον κατηγορούμενο, που οφείλεται για το ατύχημα του συζύγου της.

Δείτε επίσης: «Ράγισε» καρδιές η σύζυγός του με τον απολογισμό του τροχαίου