«Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, έχω περάσει κι εγώ από το στόμα του» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την "κόντρα" με τον Ουγγαρέζο

«Γνωρίζει το παιχνίδι»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
«Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, έχω περάσει κι εγώ από το στόμα του» - Οι αιχμηρές δηλώσεις της Δανάης Μπάρκα για την

Το δικό της σχόλιο για την "κόντρα" που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θέλησε να κάνει η Δανάη Μπάρκα, το πρωί της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου, μέσα από την εκπομπή της στο κανάλι του MEGA, Πάμε Δανάη.

Η παρουσιάστρια, λοιπόν, σε αντίθεση με όσους καταδικάζουν τον τηλεοπτικό "αντίπαλό" της, θεωρεί πως έχει πολλά χρόνια εμπειρίας στον χώρο για να γνωρίζει αρκετά καλά πως αυτά που θα πει μπορεί να σχολιαστούν και να γίνουν "δυνατοί" τίτλοι σε άρθρα προκαλώντας "σούσουρο" και δεν πιστεύει πως πράγματι μπορεί να τον στεναχώρησε κάποιο αρνητικό σχόλιο για εκείνον ή για το Πρωινό.

Δείτε επίσης: «Έβαλε το χεράκι της και η Ελένη Μενεγάκη...» - Χαμός στο πλατό του Happy Day για την κόντρα Λιάγκα & Ουγγαρέζου

Τα σχόλια της Δανάης Μπάρκα για την "κόντρα" Λιάγκα & Ουγγαρέζου

«Δεν τον ξέρω τον κύριο Λιάγκα, μπορεί να τον έχω δει δημόσια, κοινωνικά δύο φορές. Εννοείται ότι έχω περάσει και εγώ από το στόμα του, με χαριτωμένα πράγματα, αλλά οκ κανένα πρόβλημα. Δεν ξέρω αν όντως αυτό που κάνει είναι ένα χαρακτηριστικό του τύπου: “δεν θέλω να με πειράζουν ή αν ξεκινάει από το ότι είναι ένας εξαίσιος δημοσιογράφος, όπου έχει ξεκινήσει από την ενημέρωση και έχει περάσει στην ψυχαγωγία με επιτυχία και απλά γνωρίζει το παιχνίδι. Ξέρει ότι θα υπάρξει αναπαραγωγή, ότι θα υπάρξει τίτλος.

Υπάρχουν φορές που έχω δεχτεί από ανθρώπους, που δεν είναι και φίλοι μου, οι οποίοι με έχουν κάνει να αισθανθώ ένα κόμπο στο στομάχι, έγραφαν πράγματα με καθόλου αντικειμενικότητα και με εμμονή οριακά. Υπάρχουν άνθρωποι που το έχουν κάνει σε εμένα και στην εκπομπή μας γενικότερα και δεν απάντησα ποτέ. Εγώ παίρνω όλο αυτό ως παιχνίδι γιατί παρατηρώ ότι όλοι οι άνθρωποι μιλάνε, γράφουν, σχολιάζουν, αλλά δεν μπορούν να είναι αντικειμενικοί, γιατί όταν ανήκεις σε μια εκπομπή δεν μπορείς να κρίνεις τις άλλες εκπομπές», είπε.

Δείτε εδώ το ξεκαθάρισμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου.