Οικογενειακές στιγμές για το Γιώργο Λιανό λίγο πριν φύγει για Άγιο Δομίνικο - Ζητωκραύγαζε στο γήπεδο με τα παιδιά του (Φωτογραφία)

Απόλαυσαν τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Η ζωή του Γιώργου Λιανού συνδυάζει την οικογένεια με την καριέρα, καθώς ο αγαπημένος παρουσιαστής έχει φέρει στον κόσμο τρία παιδιά από τον πρώτο του γάμο και μία ακόμη κορούλα από τη σχέση του με την Κωνσταντίνα Καραλέξη.

Αυτή την περίοδο ο Γιώργος Λιανός βρίσκεται στην Ελλάδα και απολαμβάνει οικογενειακές στιγμές λίγο πριν φύγει ξανά για τον Άγιο Δομίνικο, καθώς αναλαμβάνει την παρουσίαση ενός νέου ριάλιτι (δείτε εδώ).

Στο γήπεδο ο Γιώργος Λιανός με τα παιδιά του

Μέχρι όμως να έρθει η στιγμή της αναχώρησης ο Λιανός ρουφάει κάθε στιγμή με τα παιδιά του και έτσι την Πέμπτη 21/9 ο ίδιος βρέθηκε στο ΟΑΚΑ με τα μεγαλύτερα παιδιά του παρακολουθώντας τον Παναθηναϊκό.

Γιώργος Λιανός - παιδιά

Η σπάνια εξομολόγηση του Λιανού για το διαζύγιο και τη σχέση με την Καραλέξη

«Ξεκουράστηκα όσο μπορούσα. Όσο μπορείς με 4 παιδιά. Οι Φιλιάτες Θεσπρωτίας, το χωριό μου είναι το ησυχαστήριό μου. Νομίζω ότι εκεί και τα παιδιά ζουν κάποιες άλλες εποχές τις οποίες είχαμε εμείς. Ελεύθερα στην πλατεία, χωρίς άγχος. Είναι δύσκολο να είσαι πατέρας τεσσάρων παιδιών, μία κατάσταση πολύ περίεργη, με πολλές υποχρεώσεις και δραστηριότητες», είπε αρχικά για τις διακοπές του τις οποίες πέρασε στο πλευρό της συντρόφου του (δείτε εδώ φωτογραφίες).

Για την προσαρμογή των παιδιών του στη νέα του ζωή, ανέφερε: «Όταν αποφάσισα να αλλάξω σελίδα στην προσωπική μου ζωή ήταν μία δύσκολη κατάσταση και χρειάστηκα βοήθεια ειδικού για να το πω στα παιδιά μου. Ζήτησα τις κατάλληλες συμβουλές για να διαφυλάξουμε την ψυχική ισορροπία των παιδιών. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά και είμαστε ευτυχισμένοι. Έχω υπομονή, απλά τα παιδιά μου είναι διαφορετικές ηλικίες και έχουν διαφορετικές απαιτήσεις και καινούριες "πίστες". Όσο λείπω για δουλειά προσπαθώ να καλύψω τον χαμένο χρόνο με τα παιδιά μου».

Για το νέο του πρότζεκτ, επισήμανε: «Το I’m a celebrity get me out of here είναι κάτι καινούριο και θέλω πολύ να δω πώς θα πάει. Θα γίνονται παιχνίδια μέσα στη ζούγκλα και θα υπάρχει διαβίωση αλλά όχι σε τόσο δύσκολες συνθήκες. Η σχέση μου με τον Ατζούν είναι εξαιρετική, έχει ένα στυλ οικογενειακό στον τρόπο που γίνεται η παραγωγή».