Αποκαλύφθηκε από το Μάριο Καπότση - Έτοιμοι να γίνουν γονείς με την Κόνι Μεταξά

«Είναι η φυσική εξέλιξη»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Ο Μάριος Καπότσης παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα, η οποία προβλήθηκε την Παρασκευή 22/9 με τον γνωστό Ολυμπιονίκη να μιλάει για τη σχέση και το γάμο του με την Κόνι Μεταξά (δείτε εδώ την αποκάλυψη για τις αισθητικές επεμβάσεις).

Το ζευγάρι έχει κλείσει ένα χρόνο από την ημέρα, που ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με πολλούς να αναρωτιούνται σχετικά με το αν η τραγουδίστρια είναι έγκυος και αν επιθυμούν να γίνουν γονείς.

Μέσα από τη νέα συνέντευξη ο Μάριος Καπότσης ξεκαθάρισε αυτή τη φορά, πως δεν υπάρχει κάποια κρυφή εγκυμοσύνη, ωστόσο επιθυμία και των δύο είναι κάποια στιγμή, όντως να αποκτήσουν ένα παιδάκι.

Η επιθυμία του Μάριου Καπότση να γίνει πατέρας

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο αυτή είναι η φυσική εξέλιξη, να παντρεύεσαι, να κάνεις ένα παιδί στο μέλλον κλπ. Όταν θα νιώσει έτοιμη η Κωνσταντίνα και εγώ να πάμε σε αυτό το βήμα, ελπίζω ότι θα είμαστε από τους τυχερούς και θα προχωρήσουμε και θα κάνουμε ένα παιδάκι όταν έρθει η ώρα. Είμαι έτοιμος να γίνω μπαμπάς στο προσεχές μέλλον πιστεύω, πως θα έρθει και αυτό!», είπε ο Μάριος Καπότσης.

Η ζωή ένα χρόνο μετά το γάμο

Ο Μάριος Καπότσης, Ολυμπιονίκης και σύζυγος της Κόνι Μεταξά, παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα Real News και στη δημοσιογράφο Κορύνα Μανταγάρη και ένα από τα θέματα για τα οποία συζήτησε αφορά τον γάμο του με την τραγουδίστρια, πώς αυτός άλλαξε τη ζωή τους και ποιες είναι οι σκέψεις τους για την δημιουργία οικογένειας και την απόκτηση παιδιών.

«Δεν έχει αλλάξει τίποτα μεταξύ μας. Δεν είμαστε ακόμα στη φάση των παιδιών, οπότε δεν υπάρχει καμία αλλαγή στη σχέση μας μετά τον γάμο. Είμαστε όπως όταν είχαμε πρωτογνωριστεί. Δεν θα σας αποκαλύψω το δώρο που της έκανα στην πρώτη μας επέτειο, θέλω να το κρατήσω για εμάς. Μου αρέσει να κάνω εκπλήξεις στην Κόνι, αλλά και στα άτομα που αγαπώ, γιατί είναι ευτυχία να περνάς όμορφα με τους αγαπημένους σου», ανέφερε.