Τσουρός για Ουγγαρέζο & Λιάγκα: «Του κρατούσε τα παιδιά! Δεν περιμένεις από έναν τέτοιο άνθρωπο να...»

«Η κόντρα τους δεν είναι χθεσινή, μετράει μήνες, χρόνια»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την "κόντρα" που ξέσπασε ανάμεσα στον Γιώργο Λιάγκα και τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θέλησε να σχολιάσει με τη σειρά του ο Κώστας Τσουρός μέσα από την εκπομπή του στο MEGA, Ακόμα δεν είδες τίποτα, η οποία ένα πρεμιέρα νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου 23/9 (δείτε εδώ τα πρώτα του λόγια και την συγκίνηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη).

Ο παρουσιαστής δεν θέλησε να πάρει το μέρος κανενός, εξηγώντας πως καταλαβαίνει γιατί αντέδρασε με τον τρόπο που αντέδρασε η κάθε πλευρά, τονίζοντας πως η διαμάχη τους μετρά πολλά χρόνια, από τότε που τελείωσε η συνεργασία τους.

Τα σχόλια του Κώστα Τσουρού για την κόντρα του Γιώργου Λιάγκα με τον Δημήτρη Ουγγαρέζου

«Πάντα υπήρχε μία κόντρα ανάμεσά τους όταν σταμάτησαν να είναι συνεργάτες, αλλά νομίζω ότι κάπως ξεπέρασε το όριο αυτό που έγινε. Δεν θέλω να πάρω τη θέση. Και ο ένας έχει δίκιο και ο άλλος έχει δίκιο. Δηλαδή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έχει μια στήλη όπου γράφει τηλεοπτικά. Από τη στιγμή που συνέβη αυτό που συνέβη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα με την περίφημη γιαγιά, που συζητήθηκε παντού, δεν θα μπορούσε ο Δημήτρης να μην πει την άποψη του από την στιγμή που γράφει μια στήλη και σχολιάζει τα τηλεοπτικά.

Από την άλλη, καταλαβαίνω ότι ο Γιώργος Λιάγκας μπορεί να δυσαρεστείται από τη στάση του Δημήτρη, γιατί και ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ήταν κολλητός με τον Γιώργο Λιάγκα. Έχουν κάνει μαζί διακοπές, του κρατούσε τα παιδιά, είχαν κάνει πράγματα και δεν περιμένεις από έναν άνθρωπο τέτοιο να καταφέρεται εναντίον σου. Αλλά είπε και λίγο χοντράδες ο Γιώργος γιατί είπε "εγώ τον ανέδειξα τον Δημήτρη", "αν δεν υπήρχα εγώ, ο Δημήτρης τι θα έκανε;" επί της ουσίας και τα λοιπά. Είναι λίγο δούναι και λαβείν οι σχέσεις, παιδιά», είπε αρχικά.

Και η Νόνη Δούνια συμπλήρωσε: «Προσωπικά πιστεύω ότι έχεις την επιλογή να μην απαντήσεις καθόλου και να μην συνεχίσεις κάτι τέτοιο. Από την άλλη, δεν μπορείς να απαξιώνεις κάποιον με τον οποίο έχεις συνεργαστεί που σημαίνει ότι τον έχεις πρωτίστως επιλέξει. Άρα δεν είναι ωραίο να τον απαξιώνεις γιατί είναι σαν να απαξιώνεις την δική σου επιλογή».

«Και ο ένας δίνει και ο άλλος παίρνει και έτσι γίνεται. Εν πάσει περιπτώσει, καταλαβαίνω ότι ο Γιώργος στεναχωριέται από έναν συνεργάτη του και ο Δημήτρης από την άλλη έπρεπε να γράψει τη δουλειά του. Θα δούμε στη συνέχεια πως θα συνεχιστεί αυτό γιατί, ούτως ή άλλως, η κόντρα τους δεν είναι χθεσινή. Μετράει μήνες, χρόνια», κατέληξε ο παρουσιαστής.

Δείτε επίσης: «Αποκλείεται ο Γιώργος Λιάγκας να με χαρακτήρισε εμένα κακό παιδί» - Το ξεκαθάρισμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τις σκληρές δηλώσεις του Λιάγκα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Δεν θέλω να έχω καμία σχέση! Θα γράφω και θα λέω ό,τι γουστάρω» - Το ξέσπασμα του Δημήτρη Ουγγαρέζου για τον Γιώργο Λιάγκα

«Ποτέ δεν μιλάμε στον δρόμο...» - Η πρώτη αντίδραση του Δημήτρη Ουγγαρέζου για την κόντρα του με τον Λιάγκα

«Τους θέλω και τους δύο κι ας...» - Η απάντηση της Σάσας Σταμάτη για την "κόντρα" ανάμεσα σε Λιάγκα και Ουγγαρέζο

«Ευτελίζουμε τα πάντα με τη λογική του μπούλινγκ» - Ασύλληπτο ξέσπασμα από τον Γιώργο Λιάγκα στον αέρα του Πρωινού

«Είναι λυτρωτικό να έχεις...» - Η νέα δήλωση του Δημήτρη Ουγγαρέζου μετά τον "σάλο" για τα σκληρά λόγια του Γιώργου Λιάγκα

«Αχ Ελεονώρα, αφού την άνοιξες αυτή την πόρτα, κάνε ένα βήμα να μιλήσεις» - Το μήνυμα της Μαρίας Μπακοδήμου στη Μελέτη για τα "κακά παιδιά" της τηλεόρασης

Σίσσυ Χρηστίδου: «Είναι πάρα πολύ βαρύ! Δε καταλαβαίνω πως ευεργέτησε ο Γιώργος Λιάγκας τον Δημήτρη Ουγγαρέζο»

«Έβαλε το χεράκι της και η Ελένη Μενεγάκη...» - Χαμός στο πλατό του Happy Day για την κόντρα Λιάγκα & Ουγγαρέζου