Μαρτυρία από συνάδελφο του Φιλιππίδη: «Με κάτι κοριτσάκια ήταν εύκολο για τον Πέτρο να...»

«Δεν θα μου έλεγε βέβαια και τι κάνει στο κρεβάτι του»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Γύρω από το όνομα του Πέτρου Φιλιππίδη έχει γίνει πολύ μεγάλη συζήτηση, μετά τις καταγγελίες, που ο ίδιος δέχτηκε από ηθοποιούς για απόπειρα σεξουαλικής παρενόχλησης και βιασμό με τη δίκη στο Εφετείο να εκκρεμεί.

Αυτή την περίοδο ο ηθοποιός έχει επιλέξει να απομονωθεί και μάλιστα πολύ πρόσφατα διέρρευσαν οι δηλώσεις του σε γνωστό δημοσιογράφο μετά από μήνες σιωπής, που έχε επιλέξει (δείτε εδώ).

Παράλληλα κυκλοφόρησαν και οι δηλώσεις του Γιάννη Μποσταντζόγλου από τη συνέντευξη, που παραχώρησε στο περιοδικό ''Λοιπόν'' και στο δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου, με τον ηθοποιό να αποκαλύπτει πτυχές του Φιλιππίδη από τη συνεργασία τους.

Αποκάλυψη για την περίοδο που ο Πέτρος Φιλιππίδης εργαζόταν στο θέατρο

Εσείς είχατε συνεργαστεί με τον Φιλιππίδη;

Ναι, έχω συνεργαστεί, ήταν μια χαρά. Δεν θα μου έλεγε βέβαια ο Φιλιππίδης και τι κάνει στο κρεβάτι του.

Μόνο αν ήταν εκρηκτικός θα μπορούσατε να γνωρίζετε…

Όχι σ’ εμάς δεν ήταν. Παίζαμε με τον Κώστα Καζάκο σε σκηνοθεσία του Ιορδανίδη, οπότε σε ποιον θα μίλαγε απρεπώς και άσχημα; Δεν τον έπαιρνε. Τώρα με κάτι κοριτσάκια, ήταν εύκολο για τον Πέτρο να λέει μαλ… Ότι θα τους κόψει την καριέρα, δεν θα ξαναπατήσουν στο θέατρο.

Φιλιππίδης
ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΑΡΧΕΙΟΥ: ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ - ΕΥΡΟΚΙΝΗΣΗ

Η πρόταση για πρωταγωνιστικό ρόλο

Το επαγγελματικό μέλλον του Πέτρου Φιλιππίδη έχει δημιουργήσει μεγάλη συζήτηση γύρω από το όνομά του τις τελευταίες ημέρες. Για να ξεκαθαρίσει την κατάσταση, λοιπόν, ο συνήγορός του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, μίλησε την Πέμπτη 15/9 στην εκπομπή του ALPHA, Super Κατερίνα.

Δεν στάθηκε, όμως, μόνο εκεί. Αναφέρθηκε και στην προσωπική ζωή του ηθοποιού, αποκαλύπτοντας πως πολλοί είναι οι "παλιοί" του φίλοι, οι οποίοι τον έχουν πλησιάσει ξανά εδώ και καιρό, μετά από την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου.

Πιο συγκεκριμένα, δήλωσε: «Έχει βγει από τη φυλακή και δεν έχει τίποτα, οπότε είναι φυσικό να ψάχνει να βρει δουλειά. Δεν ισχύουν όμως όσα λέγονται ότι θα ανοίξει σουβλατζίδικο ή θα γίνει ταξιτζής. Μπορώ όμως να σας πω ότι άνθρωποι του θεάτρου τον έχουν πλησιάσει και του έχουν ζητήσει να πρωταγωνιστήσει ως ηθοποιός. Αυτή τη στιγμή όμως ο ίδιος δεν αισθάνεται ότι μπορεί να επιστρέψει στο θέατρο, έχοντας δυο κατηγορίες για βιασμό».

Και έπειτα είπε με μία φράση που προκάλεσε την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου: «Επέστρεψαν οι φίλοι του», με την ίδια να σχολιάζει: «Εγώ στη θέση του Πέτρου Φιλιππίδη θα προβληματιζόμουν. Τότε που ήταν στη φυλακή και τους είχε ανάγκη; Δεν ξέρω... Λέω εγώ τώρα». «Έχετε δίκιο, αλλά έτσι είναι η ανθρώπινη φύση», απάντησε ο δικηγόρος.