Η ανάρτηση της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που προκάλεσε το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή - Η αντίδραση του Κωνσταντίνου Βασάλου

Πολύ παράξενο...

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη / Κωνσταντίνος Βασάλος / Σταυρούλα Χρυσαειδή
Instagram / Ευρυδίκη Βαλαβάνη / Κωνσταντίνος Βασάλος / Σταυρούλα Χρυσαειδή

Πρεμιέρα έκανε το Σάββατο 23/9 ο Κώστας Τσουρός με την εκπομπή του "Ακόμα δεν είδες τίποτα", στο πάνελ της οποίας βρίσκεται και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη (δείτε εδώ τα πρώτα λόγια του παρουσιαστή και την συγκίνηση της δημοσιογράφου).

Λίγες ώρες αργότερα, η τελευταία προχώρησε σε μία ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κατά την οποία μιλούσε για το νέο της αυτό βήμα, δίνοντας ραντεβού με το κοινό της για τα υπόλοιπα Σαββατοκύριακα της σεζόν.

«Η χαρά μου είναι μεγάλη και νιώθω τυχερή που βρίσκομαι ανάμεσα σε τόσο καλούς συνεργάτες μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Από εδώ και στο εξής θα δίνουμε το τηλεοπτικό μας ραντεβού κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:40 στο @akomadeneidestipota_! Φυσικά στο @megatvcom, το καλό!», έγραψε.

Το σχόλιο της Σταυρούλας Χρυσαειδή κάτω από την ανάρτηση της Βαλαβάνη και η αντίδραση του Βασάλου

Κάτω από την ανάρτηση αυτή υπήρξε ένα σχόλιο που κέντρισε το ενδιαφέρον των ακόλουθών της. Η Σταυρούλα Χρυσαειδή, με την οποία φημολογούνταν πως υπήρξε κάποιο φλερτ με τον πρώην της, Κωνσταντίνο Βασάλο, όσο βρίσκονταν στον Άγιο Δομίνικο και στο Survivor All Star, θέλησε να της δείξει την στήριξή της και της σχολίασε με μερικά emoji (δείτε εδώ την ειλικρινή της απάντηση για το γεγονός πως ίσως τον είδε ερωτικά).

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος, από την άλλη πλευρά, αν και συνηθίζει να σχολιάζει κάτω από τα post της, αυτή τη φορά αρκέστηκε απλά στο να κάνει like (δείτε εδώ την αλήθεια για την καθημερινή τους επικοινωνία μετά τον χωρισμό).

σχόλιο Χρυσαειδή σε Βαλαβάνη

Όταν ρωτήθηκε για τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Σταυρούλα Χρυσαειδή σε παλαιότερη συνέντευξη, είχε πει: «Αχ μη με ρωτάς τέτοια πράγματα! Δεν μπορώ να απαντάω σε κάθε τι που γράφεται ή λέγεται».