Ράνια Τζίμα: Απάντησε πρώτη φορά για τη στιγμή που έβγαλε να καπνίσει τσιγάρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

«Oops, I did it again»

Στέλλα Μούτσιου
Youweekly Editor
Ράνια Τζίμα: Απάντησε πρώτη φορά για τη στιγμή που έβγαλε να καπνίσει τσιγάρο στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA

Πριν από κάποιο διάστημα, η Ράνια Τζίμα έγινε πρώτο θέμα συζήτησης, καθώς την ώρα που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA, θεωρώντας πως θα "έπεφτε" βίντεο από ρεπορτάζ στην οθόνη, έβγαλε το τσιγάρο της για να καπνίσει και μόλις αντιλήφθηκε πως ήταν ακόμα στον αέρα το κατέβασε αμέσως και συνέχισε κανονικά (δείτε εδώ το στιγμιότυπο).

Την Κυριακή 24/9 βρέθηκε ως καλεσμένη στην εκπομπή του ίδιου καναλιού, Χαμογέλα και Πάλι, και απάντησε για πρώτη φορά στη Σίσσυ Χρηστίδου για το γεγονός αυτό.

Η απάντηση της Ράνιας Τζίμα για το τσιγάρο στον αέρα του MEGA

«Έγινε πάλι viral; Oops, I did it again. Τώρα τι να πω... Ναι καπνίζω, δεν είμαι χαρούμενη, δεν είμαι περήφανη. Παρακαλώ πολύ να μην καπνίζετε εάν μπορείτε. Κι εγώ θα προσπαθήσω να το κόψω, είναι ένας στόχος ζωής. Αλλά κι εμείς οι δημοσιογράφοι είμαστε κανονικοί άνθρωποι, δεν είμαστε γυάλινοι, και τρώμε και κοιμόμαστε και καπνίζουμε και όλα. Δεν πρόκειται να συμμετέχω στο twitter, γιατί μετά δεν θα κάνω τη δική μου δουλειά. Μπορεί να σε απομακρύνει από το δικό σου κέντρο, πρέπει να το αποφύγεις. Αν κάθομαι να ασχοληθώ με όσα γράφουν στο twitter κάθε φορά, θα χάσω το δικό μου μέτρο», είπε.

Έπειτα μίλησε και για την πολιτική, κάνοντας και μία αναφορά στην κόρη της (δείτε εδώ την ιδιαίτερη τούρτα που της ετοίμασε για τα γενέθλιά της): «Έχει μια παράξενη εξοικείωση με τα πολιτικά πρόσωπα για την ηλικία της. Πρέπει να βρούμε κάποιον τρόπο να το μαζέψουμε, αλλά είναι λίγο η συζήτηση και των δυο μας. Δεν είμαι κάτι εξωτικό στα μάτια της Ελένης, είναι μια δουλειά. Έχει απορίες για τα θέματα γιατί μπορεί να δει το δελτίο».