Γάμος Αγγελόπουλος & Βαμβακούση: Κατέφθασαν οι πρώτοι λαμπεροί καλεσμένοι - Όλη η ελληνική showbiz στο μυστήριο

Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
NDP
NDP

Την Κυριακή (24/9) το αγαπημένο ζευγάρι, Γιώργος Αγγελόπουλος και Δήμητρα Βαμβακούση παντρεύτηκαν στον Λυκαβηττό, στην εκκλησία των Αγίων Ισιδώρων ανάμεσα σε πλήθος κόσμου (δείτε εδώ την άφιξη του Ντάνου).

Μέσα από τα πλάνα, που εξασφάλισε ο αποκλειστικός φακός του Youweekly.gr είδαμε τους πρώτους καλεσμένους, που έφτασαν έξω από την εκκλησία για να τιμήσουν το κάλεσμα του ζευγαριού.

Οι πρώτοι καλεσμένοι στο γάμο Βαμβακούση - Αγγελόπουλος

Είχε διαρρεύσει, πως οι προσκλήσεις ήταν πάνω από 500 και έτσι και έγινε. Οι καλεσμένοι ήταν πάρα πολλοί, λαμπεροί και όλοι χαρούμενοι με το γεγονός. Με άρωμα Survivor και ''Γη της ελιάς'' ολοκληρώθηκε το μυστήριο, αφού πολλοί συνάδελφοι και πρώην συμπαίκτες του Αγγελόπουλου τον τίμησαν.

Γάμος Αγγελόπουλος- Βασάλος - Κοκκινάκης

Σεφερλής - Ντάνος - Γάμος - Βαμβακούση

Γάμος Ντάνος - Γη της Ελιάς
Γάμος - Ντάνος - Τσανγκ

Γάμος Αγγελόπουλος & Βαμβακούση - Καλεσμένοι
Ηλίας Μπόγδανος - Στο γάμο - Ντάνος

Ειρήνη Κολλιδά - Γάμος
Μπό - Γάμος Ντάνος

Video Credits: Ιωάννα Βουτσή

''Ρίγη συγκίνησης'' με την κίνηση του Αγγελόπουλου πριν πάει στην εκκλησία

Το ζευγάρι είχε κάνει γνωστό, πως υπήρξε μία πίεση γύρω από το μυστήριο. Πιο αναλυτικά από τη στιγμή, που ανακοινώθηκε ο γάμος, παράλληλα έγινε γνωστό, πως η πίεση αυτή αφορά σε ένα πρόβλημα υγείας, που υπάρχει από τη μεριά της οικογένειας του γαμπρού και έτσι επέσπευσαν το γάμο.

Για το λόγο αυτό, σε δηλώσεις του ο Γιώργος Αγγελόπουλος ανέφερε, πως περιμένει να πάνε όλα καλά και να προλάβουν να γίνει το μυστήριο, έτσι όπως το έχουν ονειρευτεί, κάτι που έφερε τη συγκίνηση του κουμπάρου του, που ξέρει πιο πολλά εκ των έσω.

Εμείς από το Youweekly.gr λοιπόν, σας μεταφέρουμε, πως ο Γιώργος Αγγελόπουλος λίγο πριν πάει ντυμένος γαμπρός στην εκκλησία, επισκέφτηκε τη μητέρα του, που νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο για να πάρει την ευχή της - μιας και η σχέση ανάμεσα σε γιο και μητέρα είναι πάρα πολύ δεμένη!

Αγγελόπουλος μητέρα