Και δεύτερος καλεσμένος στο γάμο Βαμβακούση - Αγγελόπουλου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη: «Η Δημητρούλα είναι έγκυος»

Τι απάντησε η ίδια;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Το βράδυ της Κυριακής 24/9 ο Γιώργος Αγγελόπουλος παντρεύτηκε την αγαπημένη του Δήμητρα Βαμβακούση σε μια όμορφη τελετή. Οι καλεσμένοι ήταν δεκάδες, ανάμεσα τους και πολλά διάσημα ονόματα της ελληνικής showbiz (δείτε εδώ).

Η βραδιά είχε από όλα! Τα δυο εντυπωσιακά νυφικά της νύφης, αλλά και κλάματα από τον γαμπρό καθώς η μητέρα του δεν βρέθηκε στον γάμο λόγω υγείας αφού νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr βρέθηκε στον γάμο και σας μετέφερε αποκλειστικά βίντεο από την όμορφη βραδιά. Πρώτοι από όλους μάλιστα, σας αποκαλύψαμε πως το ζευγάρι περιμένει το πρώτο του παιδάκι, με ένα βίντεο ντοκουμέντο.

Την είδηση μας μάλιστα, επιβεβαίωσε και μια από τους καλεσμένους τους, μιλώντας αποκλειστικά στην κάμερα μας - δείτε εδώ.

Και άλλη καλεσμένο στον γάμο Βαμβακούση - Αγγελόπουλου επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη

Ακόμη μια καλεσμένη τους, ωστόσο, αποκάλυψε πως η Δήμητρα Βαμβακούση είναι έγκυος, λέγοντας στις τηλεοπτικές κάμερες: «Να είναι πάντα καλά. Με το καλό και το μωράκι τους γιατί από ότι κατάλαβα η Δημητρούλα είναι έγκυος. Να είναι πάντα ευτυχισμένοι. Νομίζω είναι πασιφανές, έχει κοιλίτσα».

Η απάντηση της Δήμητρας

«Δεν θα ‘θελα να μου ξαναγίνουν τέτοιες ερωτήσεις. Θα ‘θελα να πω το εξής: όταν ρωτάνε τέτοια πράγματα μία γυναίκα, πρέπει πρώτα να σκέφτονται αν αυτή η γυναίκα μπορεί ή αν θέλει να κάνει παιδιά; Είναι εντάξει αν της έχει συμβεί; Έχει βοήθεια; Δεν έχει βοήθεια; Είναι μόνη της; Μόνο αυτό θέλω να πω και να σεβαστούμε όλοι μια κατάσταση οποιασδήποτε γυναίκας και να μην κάνουμε τέτοιες ερωτήσεις γενικά. Εντάξει; Σας ευχαριστώ παρά πολύ».