«Μου έστειλε μήνυμα και...» - Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Αυτές είναι οι σχέσεις τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Μου έστειλε μήνυμα και...» - Η αποκάλυψη της Ευρυδίκης Βαλαβάνη για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Στην τηλεόραση επέστρεψε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη μέσα από την εκπομπή "Ακόμη δεν είδες τίποτα" με παρουσιαστή τον Κώστα Τσουρό. Πρεμιέρα έκαναν το Σάββατο 23/9 (δείτε την έναρξη). Μετά την πρεμιέρα λοιπόν, η δημοσιογράφος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής BreakfastStar.

Σχολίασε την πρεμιέρα της στην εκπομπή στον MEGA και την τηλεοπτική της επιστροφή, ενώ μίλησε και για την προσωπική της ζωή.

«Ήταν η πρώτη φορά που δεν αγχώθηκα, αλήθεια, δεν ξέρω γιατί. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που αγχώνομαι με το παραμικρό. Αυτή τη φορά δεν αγχώθηκαν καθόλου. Το πιο ωραίο μήνυμα για καλή αρχή το πήρα από τους γονείς μου», είπε για την εκπομπή.

Η ερώτηση για τον Βασάλο και η αποκάλυψη της Βαλαβάνη

Σε ερώτηση αν δέχτηκε μήνυμα από τον πρώην σύντροφό της, Κωνσταντίνο Βασάλο για την τηλεοπτική της επιστροφή, είπε: «Εννοείται μιλήσαμε. Μου έστειλε μήνυμα και μιλήσαμε, μου είπε να μην έχω άγχος γιατί με ξέρει, αλλά δεν είχα καθόλου άγχος».

Το κλίμα ανάμεσα τους στον γάμο Αγγελόπουλου - Βαμβακούση

Ένας γάμος, που θα μείνει στην ιστορία ήταν αυτός, που έζησαν την Κυριακή 24/9 οι καλεσμένοι του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση, οι οποίοι ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Μαζί με το μυστήριο αποκαλύφθηκε και η εγκυμοσύνη της Δήμητρας Βαμβακούση, ειδικότερα όταν έφτασε στη δεξίωση με το δεύτερο νυφικό της (δείτε εδώ φωτογραφικό υλικό).

Οι καλεσμένοι κατέφθαναν στη δεξίωση ένας ένας, με το φακό του Youweekly.gr να τους απαθανατίζει! Ανάμεσα σε αυτούς και το πρώην ζευγάρι, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνος Βασαλος, που διατηρούν άψογες σχέσεις και μάλιστα μίλησαν πολύ φιλικά μπαίνοντας στο κτήμα.

Βαλαβάνη| - Βασάλος