«Δεν φταίω εγώ που είστε ζωντανά» - Η αντίδραση του Κασσελάκη όταν η κάμερα του Super Κατερίνα τον συνάντησε με τον σύντροφό του

Φανερά ενοχλημένος ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Ιωάννα Βουτσή
Youweekly Editor
«Δεν φταίω εγώ που είστε ζωντανά» - Η αντίδραση του Κασσελάκη όταν η κάμερα του Super Κατερίνα τον συνάντησε με τον σύντροφό του

Το νέο πρόσωπο, όχι μόνο της πολιτικής αλλά της Showbiz παραμένει ο νέος εκλεγμένος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, ο οποίος το τελευταίο διάστημα, μετά και την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του, μονοπωλεί το ενδιαφέρον των ΜΜΕ.

Τι αντίδραση του Κασσελάκη στους δημοσιογράφους

Σήμερα 25/9 το πρωί μαζί με τον σύντροφό του Tyler (δείτε εδώ κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού στα social media) πήγε να πάρει τον πρωινό του καφέ, αποδεικνύοντας και πάλι, ότι, αν και πρόεδρος, δεν σταματάει τις καθημερινές του συνήθειες και βρίσκεται κοντά στον κόσμο.

Ωστόσο φαίνεται πως η τόση μεγάλη δημοσιότητα των τελευταίων ημερών έχει αρχίσει να τον κουράζει, με τις αντιδράσεις του να γίνονται λίγο πιο απότομες...

Η κάμερα του AlphaTv και της Super Κατερίνα εντόπισε μαζί με πολλούς ακόμη δημοσιογράφους τον Στέφανο Κασσελάκη και τον σύντροφό του, περιμένοντας για μια ακόμη δήλωση, στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση λίγες μόνο ώρες μετά την εκλογή του.

«Όχι δεν θα κάνω κάποια δήλωση. Δεν φταίω εγώ που είστε ζωντανά» ανέφερε φανερά ενοχλημένος διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση του χιούμορ, ενώ δεν έκανε καμία άλλη δήλωση και μπήκε μέσα στο σπίτι του όσο πιο γρήγορα μπορούσε.

Δεν απασχολεί μόνο τα ελληνικά μέσα ενημέρωση αλλά και τα διεθνή!

«Το ηλιοκαμένο αγόρι από τις ΗΠΑ», αυτός είναι ο τίτλος γερμανικής εφημερίδας σε αφιέρωμα που έκανε στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη, που εν μια νυκτί κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην πολιτική σκηνή κι όχι μόνο!

Το εν λόγω άρθρο, μάλιστα, της γερμανικής ΤΑΖ αναφέρει πως μαζί με τον σύντροφό του, ετοιμάζονται να κάνουν το επόμενο βήμα στην σχέση τους και να αποκτήσουν παιδιά μέσω παρένθετης μητέρας.

«Με στενοχωρεί που μπορούμε να κάνουμε παιδιά στην Αμερική που δεν αναγνωρίζονται στην Ελλάδα», δήλωσε στην εφημερίδα ο Στέφανος Κασσελάκης...

Στέφανος Κασσελάκης σύντροφος

...ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά στην ίδια συνέντευξη, «Η Ελλάδα πρέπει να γίνει πρότυπο ένταξης και ισότητας σε όλη την Ευρώπη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο σύντροφός του τον στηρίζει σε κάθε του βήμα κι αυτό φάνηκε άλλωστε και με τις δηλώσεις που παραχώρησε στις τηλεοπτικές κάμερες της Ελλάδας πριν από λίγες ημέρες.