«Πάντα του λέω ότι...» - Τι απαντάει ο Μπισμπίκης στον γιο του όταν τον ρωτάνε για τα δημοσιεύματα με την Βανδή

Η εξομολόγηση για τη σχέση τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
NDPPHOTO
NDPPHOTO

Πρεμιέρα στον ALPHA κάνει σήμερα Δευτέρα 25/9 η σειρά Σασμός, στην οποία φέτος για πρώτη φορά συμμετέχει ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο ηθοποιός λοιπόν, λίγες ώρες πριν την προβολή του επεισοδίου, παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή Super Κατερίνα.

Μεταξύ άλλων απάντησε σε ερώτηση που αφορούσε τον 10 ετών γιο του, που έχει αποκτήσει με την πρώην σύζυγό του, Κωνσταντίνα Μπεκιάρη.

Η αναφορά του Μπισμπίκη στον γιο του

«Πέρυσι μαζί με το θέατρο, με το Αυτή η νύχτα μένει, κάτι θα είχα κάνει λάθος. Δεν υπήρχε προσωπικός χρόνος. Τώρα τα έχω ρυθμίσει καλύτερα. Έχω περισσότερο χρόνο με τον γιο μου, με τη Δέσποινα», ανέφερε αρχικά.

Σχετικά με το γιο του που βλέπει τα δημοσιεύματα που γράφονται για τον πατέρα του, είπε: «Αυτό που προσπαθώ να κάνω με το παιδί δεν είναι τόσο συμβουλευτικά αλλά να νιώσει ότι έχει αποδοχή από τον πατέρα του και θα είμαι δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί. Εγώ ήμουν ζωηρός και ανήσυχος ως παιδί, έτσι και ο Μιχάλης. Είναι θεριό για την ηλικία του. Πάντα του λέω ότι το 95% από αυτά που λέγονται είναι ψέματα και ό,τι αμφιβολία έχει ή απορία να έρθει να το ξεκαθαρίσουμε».

Παντρεύεται με την Βανδή

Ήταν Σεπτέμβριος του 2021 όταν διέρρευσαν φωτογραφίες που επιβεβαίωσαν για πρώτη φορά την σχέση της Δέσποινας Βανδή και του Βασίλη Μπισμπίκη. Έκτοτε οι δυο τους δεν έχουν σταματήσει να εκδηλώνουν τον έρωτά τους, όπου σταθούν και όπου βρεθούν, αφού πηγαίνουν παντού μαζί, από τις διακοπές τους μέχρι και τη δουλειά τους, στηρίζοντας ο ένας τον άλλο (δείτε εδώ την ηλικιακή διαφορά που τους χωρίζει).

Δύο χρόνια μετά, λοιπόν, φαίνεται πως το ζευγάρι είναι έτοιμο να επισημοποιήσει την σχέση του με έναν γάμο. Και οι δύο έχουν από έναν γάμο στο ιστορικό τους, όμως αυτό δεν αποτελεί κανένα εμπόδιο όταν δύο άνθρωποι είναι ερωτευμένοι και έχουν στόχο να περάσουν μαζί το υπόλοιπο της ζωής τους.

Σύμφωνα με τη Σπυριδούλα Τριάντου και το ρεπορτάζ της στο Secret της εφημερίδας Παραπολιτικά, οι κοντινοί φίλοι του ηθοποιού και της τραγουδίστριας έχουν αρχίσει να ράβονται. Πιο συγκεκριμένα, το δημοσίευμα επικαλείται ανθρώπους από το στενό περιβάλλον τους, τα οποία υποστηρίζουν ότι έχουν μπει στην τελική ευθεία για να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και, μάλιστα, σύντομα, λίγο μετά το 2023 δηλαδή. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχουν ήδη επιλέξει τον κουμπάρο τους και αυτός δεν είναι άλλος πέρα από τον Νίκο Κοκλώνη.